3 TAKIM LİGDEN ÇEKİLDİ, RAKİPLERİ GALİP SAYILDI

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Birleştirilmiş 1. Amatör Küme’de 2021-2022 sezonu daha önce belirtilen saha ve saatlerde oynana maçlarla başladı. Gruplar halinde başlayan 1. Amatör Küme’de oynama hakkı olan Karaçalıspor, Saçmalıpınar ve Evcek Yaşam Gençlikspor kulüpleri ligden çekilme kararı aldı. 

Bu takımlara rakip olan diğer takımlar, 3-0 hükmen galip sayıldı.  1. Amatör Küme’nin ilk haftasında, toplam 33 gol atıldı. 1. Amatör Küme A grubunda Kıyıköyspor ve C grubunda Kutluspor ilk haftayı bay geçirdiler.

BOL GOLLÜ İLK HAFTA

 1 Amatör Küme’nin ilk maçları 20 Kasım’da başladı.  Nurettin Zafer Stadı’nda 20 Kasım saat 14.00’te başlayan Dedelerspor- Uluçınarspor maçı çekişmeli ve zevkli geçti. A grubunda yer alan Dedelerspor, ilk yarısını 1-0 galip getirdiği maçın ikinci yarısında kalesinde 1 gol görmesine rağmen, Uluçınarspor’u 2-1 yenerek ilk haftayı 3 puanla kapatan takım oldu.  

1. Amatör Küme’nin ilk haftasının Nurettin Zafer Stadı’ndaki ikinci maçında,  Taraşspor ile Öz Süt Avlayanspor karşı karşıya geldi. Bu maçta rakibi Öz Süt Avlayanspor’u 5-0 yenen ve A grubunda yer alan Taraşspor’da hanesine 3 puan yazdıran taraf oldu. 

Yine A grubunda yer alan Hacıyakupspor ile Sancakspor 20 Kasım Cumartesi günü Gölyaka Stadı’nda oynan ilk hafta maçında karşılaştı.  Bu maçta da bol gol vardı ve Hacıyakupspor, rakibi Sancakspor’u 4-1yenerek lige 3 puanla başlamış oldu.  Bu grupta Kaynaşlı Stadında oynanması gereken bir diğer maçta Karaçalıspor ligden çekilmesi nedeniyle Başakşehir 3-0 hükmen galip sayıldı. 

PAZAR GÜNÜ DE HEYECAN VARDI

21 Kasım Pazar günü oynan üç grupta yer alan ilk hafta maçlarının sonuçları ise şöyle:  Düzce Gençler Birliği:6- İçmelerspor:1,Çiftlik Gençlikspor:1- Yazıpınar:2,  Elmacıkspor:6- Koçyazıspor:1, Kuyudüzüspor:1- Pırpırspor:2,  Bahçeköyspor:1- Beyköy Gençlergücüspor:2, Dadalıspor:1- Gümüşova Belediyespor:0.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ