2015-2016 sezonunda Bölgesel amatörde mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor ilk hazırlık müsabakasını Bolu dağındaki bir hotelin sahasında oynadı.
 İstanbul takımlarından Beyoğluspor ile karşılaşan Beyköy Belediyespor sahaya Kalede Oğuzhan, savunmada Eray,İbrahim,Ufuk,Mert orta sahada Mustafa,Hüseyin,İsmail,Selman,Şafak,ileride Mustafa şeklinde çıktı.
İlk dakikalarda Beyoğlu takımı kendi sahasında fazla pas yaptı Beyköy Belediyespor bu pas alışverişine topun arkasına geçerek cevap vermeye çalıştı. 10.dakikada sol taraftan kazanılan serbest vuruşla Beyoğluspor 1-0 öne geçti.Bu golden sonra Beyköy Belediyespor daha çok pas yapmaya başlasa da ilk yarı gol atma becerisini gösteremedi.İlk devre Beyoğlusporun 1-0 üstünlüğü ile bitti.
İkinci yarıya Beyköy Belediyespor iki oyuncu değiştirerek başladı. Beyköy Belediyespor ikinci yarıda çok fazla ayağa pas yapmaya başladı BeyköyBelediyespor sağ taraftan Selman'la golü bulup maçı 1-1 yaptı.golü bulan Beyköy Belediyespordaha da atak oynadı ve atılan uzun topta mustafa'nın güzel vuruşuyla Beyköy Belediyesporu 2-1 öne geçti.
Golden sonra Beyoğlu takımı ani bir atakta durumu 2-2 yaptı.Maçın 80.dakikasında Berk Beyköy Belediyespor'u 3-2 öne geçirdi maçın son saniyelerinde Beyköy Belediyespor kalecisi ayağındaki topu kaptıranca müsabaka 3-3 oldu bundan sonraki dakikalarda gol olmayınca müsabaka 3-3 sona erdi.