Global Connect Travel firmasına bağlı Düzce basketbol takımı deplasmanda karşılaştığı Bornova Belediyespor’u 77-75’lik skorla yenmeyi başardı.

GCT Düzce ilk periyodu 29-24 önde tamamladı.  2.periyotta ise GCT Düzce skor üstünlüğünü sürdürerek 45-38 ilk devreyi önde tamamladı.  3.periyotta iyi bir oyun ortaya koyan Bornava Belediye basketbol takımı bu sette farkı kapatarak 62-56’lık skorla önde tamamladı. Son periyotta ise GCT Düzce sahada daha baskın bir oyun ortaya koyarak maçın skorunu belirledi. Müsabakanın bitiş düdüğüyle GCT Düzce basketbol takımı Bornava Belediye basketbol takımına karşı zorlu mücadelen galip gelerek maçı 77-75’lik skorla kazanmayı bildi.

Voleybolda ilk defa yüzümüz güldü

Düzce 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda oynanan voleybol müsabakasını GCT Düzce voleybol takımı rakibi Kula Belediyesi’ni 3-2’lik set skoruyla yenerek ilk galibiyetini almayı başardı. GCT Düzce, Kula Belediyesi karşısında ilk seti 18-25’lik skorla kaybetti. 2. sette daha fazla atakları ile rakibini darlayan GCT Düzce bu seti 25-15’lik skorla kazanarak durumu 1-1’lik set skoruna getirdi. GCT Düzce 3. seti de 25-23’lik skorla kazanarak set skorunda 2-1 öne geçti. 4. sette ise kıran kırana geçen mücadele rakip Kule Belediyesi oyunu bırakmayarak bu seti 25-23’lük skorla kazanarak set skorunda durumu 2-2’ye getirerek maçı 5. sete uzatmayı başardı. Son set ise nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. GCT Düzce 15-13’lük skorla son seti de kazanarak Lig’de ilk galibiyetini almış oldu. Lig’de  ilk galibiyetini alan GCT Düzce Voleybol takımı oyuncuları maç sonrasında büyük sevinç yaşadı.