Bir buçuk yıllık zorunlu pandemi arasının ardından Düzce’de amatör futol yeniden canlandı. Ligler birer birer yeniden başlarken Düzce Süper Amatör Küme’de sezonun sonlarına doğru, B grubunda maçlara soğuk hava ve kar yağışına rağmen devam edildi. Aziziyespor’un sezonun başında ligden çekilmesiyle 6 takıma düşen Düzce Süper Amatör Küme’de, play off ve düşmeme mücadelesi verilen son haftalarda, maçlarda takımlar puan mücadelesi vermeye devam ediyor.

EMİNAÇMA VE AYDINPINAR 3’ER PUAN ALDI

Süper amatör B grubu hafta içi 2 maçın oynandığı bu hafta maçlarında,  Eminaçmaspor ile Kaynaşlı Belediyespor takımları Şıralık Stadı’nda karşılaştı. Eminaçmaspor,  rakibinin karşısında maç boyunca üstün oynadığı müsabakayı 3-1 kazandı.  Eminaçmaspor böylece puanını 12’ye çıkartarak gelecek haftalar için play off umudunu devam ettirdi.  Diğer bir maç ise play off’un iddialı takımlarından Aydınpınarspor ile Beçispor arasında Nurettin Zafer Stadı’nda oynandı.  Bu maçı Aydınpınarspor 2-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

ÜÇ TAKIM ARASINDA REKABET SÜRÜYOR

1 takımın şampiyon olacağı Süper Amatör Küme’nin B grubunda Aziziyespor sezonun başında ligden çekildi. Bu grupta Düzce81Yıldızspor, Aydınpınarspor ve Kaynaşlı Belediyespor ilk üç sırada yer alırken, Kabalakspor ise 5 puanla, ligden çekilen küme düşmesi kesinleşen Aziziyespor’un bir üst sırasında bulunuyor.  

PAZAR GÜNÜ 2 MAÇ VAR

Düzce Süper amatör B grubunda 26 Aralık 2021 Pazar günü 2 karşılaşma oynanacak. Bu grupta Kaynaşlı Şehir Stadında saat 13.00’de Kaynaşlı Belediyespor- Düzce 81 Yıldızspor, Nurettin Zafer Stadında Saat 15.00’te Beçispor-Kabalakspor müsabakaları oynanacak. B grubunda ligin bitimine 4 hafta kaldı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ