Gençlikspor ligin 11. haftasında karşılaştığı Finalsporu yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı. İlk yarı sona erdi bir haftalık aranın ardından ikinci yarı başlayacak. Kulüp Başkanı destek gelmiyor takımın hocası bu maç çıkışımız olacak dedi.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. liginde mücadele eden ve sezon başından bu güne değin oynadığı 10 maçıda kaybeden Düzce Gençlikspor ilk galibiyetini aldı.
18 Temmuz Spor salonunda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı kaybetmesi durumunda ligde kalması mucizelere bağlı olan temsilcimiz rakibine boyun eğmedi ve mücadeleden 69-67 iki sayı farkla galip ayrılmayı bildi.
Sezonun ilk galibiyetini alan sporcular teknik heyetve yönetim ile taraftarlar müsabaka sonrasında büyük sevinç yaşadılar.
Ligde ilk yarının son maçını kazanan temsilcimiz bir haftalık arada gerekli çalışmaları yaparak ikinci yarıya daha moralli girmeye çalışacak.
Takımın baş antrönörü Behçet Üner karşılaşma sonrasında biz kendimize güveniyorduk ve bir galibiyet bekliyorduk müsabaka zor geçti ancak kazanmayı bildik ve bundan sonra çıkışa geçeceğiz Düzce bize sahip çıksın bu takım ligde kalacak dedi.
Gençlikspor Kulüp Başkanı Tolga Numan Taşkın bu galibiyet ilk yarının son haftasında bizim için çok önemliydi bir haftalık aradan sonra ikinci yarıya daha iyi hazırlanıp girmeyi hedefliyoruz bu güne kadar bize sadece sponsordan gelen 30 bin lira destek var başka hiç bir destek gelmedi bu takımın bütcesi 300 bin lira gelen destek 30 bin lira karar kamuoyunun dedi ve artık destekde beklemiyoruz dedi.