3.Lig 1.Grup’ta oynanan maçlarda, Manisa Büyükşehir Belediyespor kendi evinde Bayrampaşa takımına 2-1 yenilerek üç puan kaybı yaşadı. Manisa Büyükşehir Belediyespor 17 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet ve attığı 28 gole karşılık kalesinde 11 gol görüp 37 puan topladı. Bayrampaşa takımı ise 17 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet ve attığı 16 gol karşılık kalesinde 10 gol görüp 30 puan topladı.

Ligde düşüş yaşayan Bergama Belediyespor takımı kendi sahasında Kemerspor’a 3-1 yenilerek düşme potasından kurtulamadı. Batman Petrolspor Çatalcaspor’u 3-0 yenerek ilk yarıyı üç puan ile kapattı. Çatalcaspor bu yenilgi ile dokuzuncu mağlubiyetini aldı. Çatalcaspor 14 puan ile son sırada yer alırken Batman Petrolspor 5.sırada yer aldı. Batman Petrolspor 17 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyet ve attığı 22 gole karşılık kalesinde 14 gol görüp 26 puan toplamayı başardı. Orhangazi Belediyespor deplasmandaBayburtspor ile oynadığı maçtan 3 puanı 3 gol ile alarak puanını 14 yaptı. Bayburt bu mağlubiyet ile 25 puanda kalarak ilk yarıyı kapattı.

Ligde düşüş yaşayan Ofspor kendi evinde Çanakkale Dardanelspor’u 4-3 yenip üç alarak puanını 24 yaptı. Çanakkale Dardanelspor ise 18 puanda kaldı. 1.grupta oynanan, Yeni Altındağ Belediyespor-12 Bingölspor , Erbaaspor-Düzcespor, Kozan Belediyespor-Yomraspor maçları golsüz sonuçlandı. 

3.lig 1 grupta ilk yarı sone ererken ilk beşe şu takımlar girdi:  Manisa Büyükşehir Belediyespor, Düzcespor,Bayrampaşa, Halide Edip Adıvarspor ve Batman Petrolspor. Son üç sırada ise Yeni Altındağspor, Orhangazi Belediyespor ve Çatalcaspor takımları oldu.