Oynadığı son 10 maçta sadece iki galibiyet alabilen ve şampiyonluğa havlu atan Düzcespor play-off potasına tutunabilmek için mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçtan eli boş ayrıldı.
Düzcespor'un karşılaşmaya kalede Salih, savunmada Zihni-Tayfun-Sercan-Berk orta sahada Kerem-Oktay-Rıdvan kanatlarda Emre- Berkant ileride Teoman 11’i ile başladı.
Yaklaşık 600 Düzcesporlu taraftar da tribündeki yerlerini alarak Düzcespor’u yalnız bırakmadı.
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Dardanelspor oldu. 14. dakikada ev sahibi takım kendi sağ kanadından kullandığı serbest vuruşta kaleci Salih topu elinden kaçırdı top Sergen'in önüne geldi. Onun vuruşunda top ağlara gitti. Dardanelspor 1-0 öne geçti.
39.dakikada Düzcespor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan sol kanatta Oktay'a gönderilen topta rakip oyuncu topu kontrol ederken sektirdi. Ayağından açılan topu kapan Oktay sol çaprazdan ceza sahasına girdi, kaleci ile karşı karşıya topu ortaya çevirdi savunma ayak koydu.
İlk yarının son bölümü ev sahibinin baskısına sahne oldu. 43.dakikada kendi sol kanatlarından kullandıkları serbest vuruş direkten döndü. 44 ve 45. dakikalarda iki kez kaleci ile karşı karşıya kalan Dardanelli oyunculara Salih gol izni vermedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
İkinci yarıya iyi başlayan taraf Düzcespor oldu. 52.dakikada sol kanattan kullanılan korner atışında iyi yükselen Tayfun kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve beraberliği sağladı. Bu dakikadan itibaren Düzcespor oyunun tek hakimi oldu. Üst üste korner ve serbest vuruş  fırsatları yakalayan temsilcimiz bunlardan sonuç alamadı.
73.dakikada büyük bir savunma hatasında Dardanelspor'da Uğur kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin solundan topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
Maçın 90.dakikasında Düzcespor’dan Sercan orta sahada yaptığı faul nedeniyle ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca maç 2-1 ev sahibi üstünlüğü ile sonuçlandı.
Maçın ardından Düzcespor 47 puanda kalarak 6.sırada kendisine yer bulabildi ve play-off yolunda çok önemli bir kayıp yaşadı. Rakip Dardanelspor ise düşme hattı ile farkı 5 puana çıkararak rahat bir nefes aldı.
Düzcesporlu taraftarların yoğun desteğine rağmen kaybedilen bu 3 puan büyük hayal kırıklığı yarattı. Özellikle skor 1-1 iken İsmail’i oyuna almayan antrenör Mehmet Öztürk hedef tahtasına kondu.