Bölgesel amatör kümede ilimizi temsil eden Çilimli Belediyespor şu ana kadar iyi işler çıkartarak yarı finale kadar geldiler.Kocaeli ili takımlarını birer birer geçerek yarı finale uzanan Çilimli Belediyespor oyuncuları buraya kadar yüreklerini ortaya koydular zaman zaman sallanmalarına rağmen filmin sonu iyi bitti.Çilimli Belediyespor çeyrek final maçında Bilecik Bozüyük ilçe stadyumunda Kocaeli Kullarspor ile karşı karşıya geldi. Ama stadyuma bakıldığında yıkık dökük kapalı tribünün tuvaletleri olmayan bir stadyumda nasıl böylesine önemli bir müsabaka veriyorlar anlamış değilim Bozüyük emniyet amiri dışarda kalan Kocaeli Kullarspor taraftarlarını az az içeri alması tam bir komedi gibiydi. Galiba Bozüyük emniyet amirinin nüfus kâğıdında Kocaeli yazıyordu.

Maça gelince İlk dakikalarda topla daha fazla oynayan kalemizde gol arayan takım Kocaeli Kullarspor olurken tüm izleyenler bugün kazanamayacağız hissi uyandırdı maçın ilk bölümünde maçın hakemi uydurma bir penaltı ile 1-0 geriye düştük. Bu golden sonra kendine gelen ben ne yapıyorum diyen ve yavaş yavaş karşı kaleye gittiğimiz anlar oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına 1-0 mağlup olarak girdik.

MAÇIN 2.YARISI

Maçın 2.yarısına iyi başladığımız anlarda kalemize atılan füze gibi gol 2-0 geriye düşmememize neden oldu. Bu golden sonra Nedim Akbulut tüm riskleri alarak oyunu forse etti. Oyuna iki kanat oyuncusu Ahmet Şen ve Mert Menteşe’yi sokarak oyunu rakip alana yıktı. Orta sahanın merkezinde oynayan Mustafa Kahraman tam kahraman gibi takımını organize etti. Bu dakikalarda Çilimli Belediyespor 3 net pozisyon üretmesine rağmen topu içeriye gönderemedik. Nihayet bir kez daha girilen pozisyonda sahanın en iyilerinde muhteşem bir performans sergileyen Mustafa Kahraman ayağının içi ile topu filelere yolladı. Bu golden sonra sağ kanatta Mert Menteşe ve sol kanatta Ahmet Şen sakat olmasına rağmen rakibi kelvire çevirdiler maçın son bölümlerinde Mert Menteşe’nin şutu ağlarla buluşurken tribünler görülmeye değerdi sonradan gelen 2 gol ve muhteşem dönüş rakip takımın köşeye sıkışmış bir boksörün dövülme anının görüntüleri akla geldi. Maçın dönüm noktası ise Çilimli Belediyespor’un 2-0 mağlup iken kaleci Ramazan Aydın’ın müthiş kurtarışı maça damga vurdu. Uzatma bölümlerinde rakip çıkmakta zorlanırken Çilimli Belediyespor 3.golü bir türlü bulmayınca müsabaka 2-2 sona erdi. Penaltılara gidildiğinde Çilimli Belediyespor’un daha fazla avantajı olduğu kalesinde tecrübeli üst liglerde oynamış bir kalecilerinin olması büyük avantaj olarak gösterilirken bu tahminimiz boşa çıkmadı. İlk penaltıyı kullanan Kullarspor oyuncusunun attığı 2 penaltıyı kalesinde adeta devleşen Ramazan Aydın kurtarırken maçın hakemi ve yardımcısı bu 2 penaltıyı tekrarlatıp 3.penaltıyı attırdılar Allah büyük diyerek  rakip oyuncu bu sefer topu kale direğine gönderdi. Bundan sonraki penaltıları usta bir şekilde atan Çilimli Belediyespor oyuncuları yarı final biletini cebine koydu. Son olarak Çilimli Belediyespor oyuncu grubu sahada adeta savaşarak ıslanan formanın hakkını verdiği gibi muhteşem bir dönüşe imza attılar şimdi ne olacak her şey yüzde elli bu oyuncular artık havaya girdi aynı iştah ve inançla şampiyonluğu Düzce iline götürür teknik ekibi ve oyuncu grubunu Kutlar başarılar dilerim.