30 Mart Çarşamba günü ertelenen 20. hafta maçında Şile Yıldızspor’u 2-0 yenerek 14. iç saha galibiyetini alan 3. Lig 2. Grup’un şampiyonluktaki en güçlü adayı Düzcespor, 3 Nisan Pazar günü 32. hafta maçında sezonun ilk yarı maçında deplasmanda 0-0 kaldığı bir başka İstanbul ekibi Bayrampaşaspor ile zorlu bir maça çıkacak.  

Kırmızı lacivertli takımımızda hedef; grupta 38 puanla 8. sırada yer alan Bayrampaşaspor’u da yenerek iç saha galibiyetini 15 yapıp, hem bu seriye devam etmek, hem de en yakın rakibi olan ve grubun 2. sırasında yer alan İskenderunspor ile olan 6 puan farkı korumak. Düzcespor bu maç için çalışmalarını perşembe gününden itibaren deneyimli teknik adam Yavuz İncedal ve teknik kadro nezaretinde Şıralık’taki kendi tesislerinde sürdürüyor.

2 FUTBOLCU SAKAT, 1 FUTBOLCU CEZALI

Düzcespor’da Elçin Ilgaz’ın yanı sıra Şile Yıldızspor maçında sakatlanan ve tedavileri süren Rıdvan Özdemir, Oğuzhan Erdoğan ile 4. sarı kart cezalısı olan Dede Çelik’ten yoksun olarak Bayrampaşa maçına çıkacak. 3 Nisan Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan Düzcespor- Bayrampaşaspor maçının hakemi de belli oldu. 

Bu maçı, Çanakkale bölgesi hakemi Mehmet Kaftancı yönetecek.   Düzcespor-Bayrampaşaspor maçının biletleri de perşembe gününden itibaren Anıtpark’ta bulunan Düzcespor Store’de satılmaya başlandı. Maç biletlerine taraftardan yoğun ilgili gösterdikleri öğrenildi.

“YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYUP, HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Düzcespor’un başarılı teknik adamı Yavuz İncedal bu önemli maç öncesi, Manşet Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada, Bayrampaşaspor maçının önemli bir maç olduğuna işaret ederek, “Yine önemli bir maça çıkacağız. Yüreğimizi ortaya koyup bu maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum.  Taraftarımızın tribünlerde vereceği güç ile hedefimize ulaşacağız. Zirve yolunda devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

RAKİPLERİMİZİN İKİSİ DE DEPLASMANDA

Düzcespor’un 6 puan gerisinde 2. sırada yer alan İskenderunspor ise deplasmanda, 24 puanla 18. sırada yer alan Çarşambaspor ile oynayacak.  Düzcespor’ ile arasında 8 puan fark olan, 3. sırada yer alan diğer bir şampiyonluk adayı rakibi Iğdırspor ise çarşamba günü Düzcespor’un 2-0 yendiği ve play off iddiasına devam eden,  43 puanla 6. sırada bulunan Şile Yıldızspor ile deplasmanda karşılaşacak.  Play off iddiasında bulunan ve 49 puanla 4. sırada yer alan 52 Orduspor ise 34 puanla 13. sırada yer alan Yomraspor ile karşılaşacak. Yine bu grupta, play off iddiasını sürdüren, 49 puan ve averaj farkı ile 5. sırada yer alan 68 Aksarayspor ise 28 puanla 18. sırada yer alan Hacettepe ile oynayacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ