3. Lig 2. Grup’un 69 puanla şampiyonluktaki en güçlü adayı lider Düzcespor, 36. haftada, kendi saha ve seyircisinin önünde 24 Nisan Pazar günü saat 15:00’de oynayacağı Ankara temsilcisi Kalecikspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Şıralık’taki kendi tesislerinde tamamlayan Düzcespor, Cuma gününden itibaren karşılaşma gününü beklemeye başladı.

BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Deneyimli teknik adam Yavuz İncedal ve yardımcılarının nezaretindeki son idmanda kırmızı lacivertli takımın futbolcularının çok hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Düzcespor’da, hedef 42 puanla 10. sırada yer alan Kalecikspor’u da yenerek en yakın rakibiyle olan 3 puan farkı koruyarak liderliğini sürdürmek. Öte yandan kırmızı lacivertliler bu maçtan alınacak 3 puanla iç sahadaki yenilmezlik serisini 17 maça çıkarmak istiyor.

BİLETLERE YOĞUN İLGİ

Öte yandan kritik maç öncesi istatistikler Düzcespor’u bir adım önde gösteriyor. Kırmızı lacivertliler Kalecikspor ile şimdiye kadar oynadığı 5 maçın 2’sinden 3 puan çıkardı. 2 maç berabere sonuçlanırken yalnızca bir maçı Kalecik kazanabildi. Biletlerine yoğun ilgi olan maçta kırmızı lacivertlileri 90 dakika voyunca yoğun bir taraftar desteği de bekliyor.

EMRE BEKİR CEZALI

Kalecikspor maçında 4 sarı kart cezalısı Emre Bekir kadroda yer alamayacak. Düzcespor’da maç öncesi sakat futbolcuda bulunmuyor.  Son 3 maçlık raunda giren Düzcespor’un Ankara temsilcisi Kalecikspor ile oynayacağı bu önemli maçı İzmir bölgesinden klasman hakem Erdem Temel yönetecek.  

RAKİPLER DEPLASMANDA

Düzcespor’un en yakın takipçisi Iğdırspor ise 36. Haftada, play off iddiasını sürdüren ve 53 puanla, 5. sırada yer alan 68 Aksarayspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Düzcespor’un diğer bir rakibi olan ve 65 puanla 3. sırada yer alan İskenderunspor ise 34 puanla 17. sırada yer alan Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

“KALECİKSPOR MAÇININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

Düzcespor’un deneyimli teknik direktörü Yavuz İncedal, Şıralık’taki idmanı takip eden Öncü Spor Servisi’ne özel açıklamalarda bulundu. İncedal, hafta sonunda oynayacakları Kalecikspor için hafta içi tam konsantre olarak bu maça hazırlandıklarını, maçın öneminin bilincinde olduklarını söyleyerek  “Futbolcularımızda da inanılmaz derecede çalışma hırsını ortaya koydular. Bu hafta sonu bizi bir üst lige maçlardan birini oynayacağız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz.”  dedi.

“KALAN 3MAÇI DA ALMAYI HEDEFLİYORUZ”

İncedal, Kalecikspor maçıyla birlikte oynayacakları üç maçı da değerlendirerek, “Bizim kalan üç maçta alacağımız 6 puan bizi bir üst lige çıkarmaya yeter. Aslında 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Ama alacağımız 6 puan yeter. Allah’ın izni ile 6 puan aldığımızda bunu başaracağız. Averaj da bizde.” ifadesinde bulundu.

“YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK”

“Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık bu kente şampiyonluk yakışır.” şeklinde sözlerini sürdüren Yavuz İncedal,  “Bu taraftara bu insanlara şampiyonluk yakışır. Biz bunu vermek istiyoruz. Futbolcularımızla birlikte yoğun çalışıyoruz. İşin eşittiri şu;  bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanmaktan başka hiçbir şey düşünmüyoruz.  Düzcespor’a büyük güç veren büyük taraftarı Pazar günü maç davet ediyorum.  Düzce futbol kenti, Bu kentin Düzcespor sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Futbolcularımızda taraftarlarla bir bütün halinde. Düzce taraftarına, bu kente sezon sonunda bir üst lige çıkacağımızı söyleyebilirim.” dedi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ