Covid-19 salgını nedeniyle mart ayından bu yana futbol maçları oynanamıyor. Bu nedenle amatör futbol kulüplerinde görevli antrenörler maddi zorluk yaşıyorlar.

11 FUTBOL KULÜBÜ ANTRENÖRÜNE MADDİ DESTEK

Başkan Deniz Köken, ilçede maddi imkansızlık yaşayan 11 futbol kulübü antrenörüne aralık, ocak ve şubat ayında aylık 2 bin TL maddi destek verecek.

ARALIK AYI DESTEĞİ VERİLDİ

Bu kapsamda A. Parseller, Akşemsettin, Alibeyköy, Eyüp Çırçır İmar, Göktürksaray, Göktürkspor, Güzeltepe, Kemer FK, Özalibeyköy, Ramispor ve Şafakspor antrenörlerine aralık ayı için ilk destek ödemesi gerçekleştirildi.

BAŞKA GELİRİ OLMAYANLARA VERİLİYOR

Maddi destekler, Eyüpsultan Kulüpler Birliği ve Eyüpsultan Antrenörler Derneği tarafından tespit edilen, antrenörlükten başka bir işi veya geliri olmayan, Eyüpsultan'da bir amatör futbol kulübünde 2019 - 2020 sezonunda sözleşme imzalayarak faal olarak görevde bulunan antrenörlere veriliyor. Başkan Deniz Köken’in bu desteği futbol camiası tarafından takdirle karşılandı. Böyle bir maddi yardımın Düzce gibi bir ilde neden gerçekleşmediği ise akıllarda soru işareti olarak yerini buldu.