Düzcespor’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan kongreye tek liste ile gidildi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Başkan adayı Muzaffer Leblebici,  Mehmet Saygun, iş insanları ve Düzcespor taraftarları salondaki yerini aldı.

Görevinden istifa eden Düzcespor Kulübü eski Başkanı Cihat Algün de salonda hazır bulundu. Eski Başkan Algün, konuşmasını yapmak için kürsüye davet edildi. Düzcespor için yaptığı hizmetleri sıralayan Algün, Düzcespor’u çok zor bir süreçteyken aldığını ve güzel yerlere getirdiğine inandığını kaydetti.



Algün’e “temlikten vazgeç” baskısı
Algün için bu kongre adeta bir hesap günü oldu. Taraftarlar ve Düzcespor Kulübü’nün eski yöneticileri, Algün’ün Düzcespor’a koydurduğu 1 milyon 250 bin TL’lik temliğe tepki gösterdi. Temlikten vazgeçmesi konusunda yüklenen Düzcesporlular, Algün gerçekten Düzce’ye gönülden bağlı ise koydurduğu temlikten vazgeçeceğini söyledi. Bunun üzerine faizinden zaten vazgeçtiğini dile getirdi.



İşte Başkanlığını Muzaffer Leblebici’nin Başkan Yardımcılığını Mehmet Saygun’un yapacağı Düzcespor Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu’ndaki isimler: Faruk Darıyerli, Mutlu Kayan, Ercan Coşkun, Selahattin Kudu, Sedat Özdemir, Selahattin aydın, Özkan Öcal, Aytekin Özdemir, Uğur Kurtuluş, Serdar Erdoğan, Cemal Emrah Özer, Mustafa Özdemiroğlu, Erdal Şahin, Barış Çarıkçı.

Yapılan açık oylama sonucunda Düzcespor Başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetimi seçimde oy birliği ile kabul edildi.



“İndirim yapacağına inanıyorum”
Algün’ün ardından kürsüye çıkan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcespor’u hak ettiği yere getirmek için ellerinden gelen desteği yeni başkana vereceklerini belirtti. Konu Algün’ün koydurduğu 1 milyon 250 bin TL'lik temlike gelince ise, “Başkana baskı yapamayız, gönül meselesi. Ama indirim yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Ardından mikrofonu alan Algün, 1 milyon 250 bin TL'yi 1 milyona düşürdüğünü açıkladı.



Denetim Kurulu üyeleri ise Ali Dilber, Bayram Ali Kubilay, Sami Özcan’dan oluşuyor.

Sonrasında Denetim Kurulu Üyesi Ali Dilber tarafından okunan yeni yönetim kurulu listesi kongreye katılan üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Haber: Ö.YILMAZ