Çalışmalarını tamamlayan Gençlikspor kamp sonrası Kastamonu'ya hareket etti. Düzce Gençlikspor, 2 Gün sürecek olan Şampiyona 14 sporcu ve 2 Antreör ile katılıyor. Daha öncede Konya ve Balıkesir'de ki turnuvalara katılan Düzce Gençlikspor burada başrılar elde etti.

Yeni başarılara imza atmak isteyen takımın oyuncuların performansları iyi durumda bulunuyor. Yeni kurulan bir ekip olunmasına rağmen iyi sonuçlar alan Düzce Gençlikspor bu önemli turnuvaya önlerini görebilmek adına katılıyor. Takımın Antrenörü Ayhan Alayıldız çocukların gelecek vaad ettiklerini ve turnuvaya götürülmesi gerektiğini belirtti. Hedeflerinin madalya kazanmak olduğunu ancak kendilerini dev aynasında görmediklerini vurgulayan Ayhan Alayıldız, yeni bir takım oldukları için ellerinden geleni yapacaklarını ancak maddi sıkıntıları olduğuna da değindi. 800 sporcunun katılması beklenilen şampiyona da dereceye girecek olan sporcular Balkan Şampiyonasına katılacak.

Yıldız kız ve erkek kategorisinde şampiyonaya katılacak olan Düzce Gençlikspor'un oyuncuları müsabakalarda genelde heyecanlandıklarını ifade etti. Daha önce olan müsabakalara katıldıkları için bazı oyuncular heyecan sorununu aştıklarını söylerken, Kastamonu'dan başaılı sonuçlarla dönecekleri sözünü verdi. Bugün başlayacak olan müsabaka pazar günü sona erecek, temsilcimiz Düzce Gençlikspor aynı gün Düzce'ye dönecek.