Düzce deplasmanlı 2. Amatör futbol liginde Konuralp Sinerjispor ile Beyörenspor takımları Akçakoca stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşma 3-3 eşitlikle sonuçlanmasına rağmen liginde bitimini 2 hafta kala Konuralp Sinerjispor şampiyonluğu garantileyerek 1. Amatör liginde yükselme hakkını elde etti.

Karşılaşmaya Konuralp Sinerjispor iyi başladı. 6.dakikada Devran ile gol bulan Konuralp Sinerjispor 1-0 öne geçti.

Bu gol ile rahatlayan Konuralp Sinerjispor ikinci golü bulmakta gecikmedi. 20.dakikada Hasan ile gol bulan Konuralp Sinerjispor farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı 2-0 Konuralp Sinerjispor takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

2.yarıya ise iyi başlayan taraf gene Konuralp Sinerjispor oldu. 46.dakikada Hasan ile bir gol daha bulan Konuralp Sinerjispor farkı üçe çıkardı.

3-0 mağlup duruma düşen Beyörenspor oyunu bırakmadı ve rakip kaleye yüklenerek gol arayışına girdi. Aradığı golü 60.dakikada Asım ile bularak farkı ikiye indirdi.

Oyunun hakimiyetini elinden bırakmayan Beyörenspor 85.dakikada Hami ile gol bularak skoru 3-2 yaptı ve bu gol ile büyük moral buldu.

Beraberlik golü arayan ve bunun için ataklar geliştiren Beyörenspor 90.dakikada ilk golün sahibi Asım ile bir gol daha bularak skoru 3-3 eşitledi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve karşılaşma 3-3 eşitlikle sonuçlandı.

Fakat bu sonuç Konuralp Sinerjispor takımı fazla etkilemedi. Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Konuralp Sinerjispor 1. Amatör futbol ligine yükselme hakkını elde etti.