Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, kadınların toplumsal hayatın en temel dinamiği olduğunun belirterek, “Hayata kattıkları değerle kadınlar, toplumsal hayatımızın en temel dinamiğidir. Ailenin temel taşı, değerlerimizin koruyucusu kadınlarımızın, toplumun bütün alanlarına etkili bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, herkesin sorumluluğudur. Kadınlarımız her şeyden önce bir anne olarak, geleceğimizin teminatı evlatlarımızı ahlak, edep ve terbiye dâhilinde yetiştirip topluma faydalı birer fert olmaları yolunda gösterdikleri gayret ve fedakârlıklar, her şeyin üstünde ve takdirle karşılanmalıdır.

Bizler kadının değerini bilen, onu ailenin merkezine koyan ve sosyal hayatın öncüsü olarak gören bir medeniyetin emanetçileriyiz. Çalışan, üreten ve emek veren kadınlarımız, değişen dünya için her zaman yol gösterici olarak hayatımızda olduğu sürece şüphesiz ki dünya daha da güzelleşecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularla tebrik eder, sağlık, huzur ve saadetler diliyorum.” dedi.