Düzcespor, Bursa Yıldırımspor maçına kalede Furkan Kaçar; savunmada Enver Ayyıldız, Batuhan Tekin, Abdullah Karmil, Furkan Saki; orta sahada Osman Boz, Bulut Kaya; sağ kenarda Mutlu Güler, sol kenarda Ali Jami Telli; forvet arkasında Yusuf Akyel, ileri uçta Malik Karaahmet şeklinde çıktı. Yedek kulübesinde ise iki kaleci Semih Gacarlar ve Orhan Erdoğan ile Muhammet Ensar Uzun, Kerem Göcen vardı. Tecrübeli oyuncu Onur Demir de sakat olduğu için yedekler arasındaydı.

Düzcespor, ilk 10 dakika içinde Malik ve Mutlu ile yüzde yüz iki net pozisyonu gole çeviremedi. Daha sonra iki takımda dengeli oyun ortaya koyarken, rakibin ilk yarının sonlarında bir kafa vuruşu dışında pozisyon üretemediği görüldü. Düzcespor ilk yarının sonlarında Malik ile bir gol daha kaçırınca soyunma odasına iki takımda gol atamadan girdi.

İKİNCİ YARI

Orta saha şeklinde geçen karşılaşmada sabaha kadar oynansa bile maç 0-0 bitecek gibi görünürken, Abdullah Karmin’in uzun pasına kısa düşünce daha sonra sol bek Batuhan’ın uzaklaştıramadığı topta golü kalemizde görüp 1 - 0 mağlup duruma düştük. Yeni teknik adam Mustafa Kemal Kılıç oyunda devamlı oyuncuları uyarırken zaman zaman kızdığı gözlerden kaçmadı. Kemal Kılıç iki genç oyuncuyu da oyuna sokarak bir hamle yaptı. Maçın son bölümlerinde sağ taraftan Enver’in muz ortasına Malik karşılık veremeyince beraberlik golünden olduk. Maçın son dakikasında geriye atılan topta kalecimiz Furkan Kaçar çok büyük hata yaptı rakip topu boş kaleye yolladı. Bu gol ile 2 - 0 mağlup duruma düşen takımımız maçı da 2 - 0 kaybetti.