Kongre yapıldı, Fevai Arslan kongre sonrasında yeniden AK Parti İl Başkanı olmaya hak kazandı. Arslan, kongre sonrasında yapmayı düşündüğü çalışmalarla ilgili de bugün ilk kez açıklamalarda bulundu. Yeniden güven tazeleyerek İl Başkanı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan, bu başarının gelmesini sağlayan bütün herkese teşekkür etti.

“Yarım kalan çalışmalar bitirilecek.”

Yeniden İl Başkanlığı'na seçildikten sonra yapmayı düşündüğü çalışmalardan da bahseden Arslan, “Kongre öncesinde Düzce genelinde yarım kalan çalışmalarımız vardı. Yeniden Başkan olmamızla birlikte bu çalışmaları bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Şunu söyleyebilirim ki kongreyle birlikte kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunun üzerine 3 yıllık Başkanlık sürecinden elde edilen tecrübe de eklenince artık daha sağlam adımlar atacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Başbakan'la kadro ve bütçe konusunu konuştuk.”

İl Başkanlığı Kongresine gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile seçimler öncesinde kısa bir görüşme yapma fırsatı da bulduğunu söyleyen Arslan, “Başbakanımızla kısa süre de olsa konuşma fırsatı buldum. Seçimlerle uğraştığım için kendisiyle uzun bir görüşme yapamadık. Görüşmemiz sırasında kendisinin de belirttiği gibi Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin kadro sonununu ele aldık. Başbakanımız bu konuda elinden gelen yardımı yapacağını söyledi. Kendisiyle ayrıca yarım kalan çalışmaların bitirilmesi için ödenek konusunu değerlendirdik. Başbakanımız bu konuya da sıcak baktı ve gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.” şeklinde konuştu.

“Yeni yönetimle yola devam.”

Kongreyle birlikte yönetim kurulunun yüzde 80 oranında yenilendiğini de belirten Başkan Fevai Arslan, “Yeni yönetimle ve eski yönetim kurulu üyelerimizle çalışmalarımıza başlayacağız. Hiçbir zaman parti içinde değişiklik ya da küskünlük olmasına izin vermeyiz. Ben AK Partili'yim diyen herkese kapılarımız açıktır. Bu konuda herkesi partimize bekleriz.” dedi.