Düzcespor, yedek kalecisi Engin ile yollarını ayırdı. Düzcespor Sportif Direktörü Habip Şenol Yılmaz, bugün yaptıkları basın toplantısında teknik ekibin raporu doğrultusunda Kaleci Engin ile yolları ayırdıklarını açıkladı.

Teknik Sorumlu İskender Eroğlu basın toplantısında şunları söyledi: “Çatalcaspor müsabakasında ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Ama 2’nci yarı ilk 35 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıttıklarını ve müsabakadan 3-2 skor ile galip gelerek ayrıldık.”

Eroğlu, Düzcespor’un en fazla gol atmada 2’nci takım olduğunu ifade ederek; “Düzcespor’un son maçı olan Kemerspor maçını düşünüyoruz. Bu müsabakayı kazanmak adına her şeyi yapacağız. Tatil moduna girmeyeceğiz” diye konuştu.

Düzcespor Basın Sözcüsü Taner Met; “Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teşekkür ediyorum. Maddi anlamda destek için bizlere ocak ayında söz verdi. Bazı oyuncular ile anlaşma sağladık. Bu oyuncular kampta bizlerle beraber olacak” diyerek bazı oyuncularla da yolları ayıracaklarını bunu da Kemerspor maçının sonunda açıklayacaklarını ifade etti.