3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor, 10. haftada oturduğu liderlik koltuğunu 11. haftada 3-0’lık Siirt İl Özel İdarespor galibiyetiyle korudu. Kırmızı-lacivertliler bu moralle 12. haftada Düzce’de ağırlayacağı Iğdırspor maçı hazırlıklarını sıkı bir çalışma temposuyla tamamladı. Iğdır ekibi Düzcespor’un 3 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

İç sahada 5’te 5

Liderliğini sürdürmek ve sezon sonundaki şampiyonluk ve 2. Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak isteyen Düzcespor, saat 14.00’te 18 Temmuz Stadyumu’ndaki maçta 3 puan hedefliyor.  Bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda rakiplerine şans tanımayan Düzcespor, 18 Temmuz’da oynadığı 5 maçın 5’ini de 3 puanla kapattı. Kırmızı lacivertliler bu seriyi de sürdürmeyi istiyor.

Biletlere yoğun ilgi

Öte yandan pazartesi günü itibariyle stadyumlarda yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan yüzde 50 kapasite uygulamasını kaldırdı. İç sahadaki bu müthiş performansa ek olarak bu hafta kaldırılan seyirci kotasının ardından Düzcesporlu taraftarlarılar maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Öncü Spor Servisi