Türk Spor tarihine adını altın harfler ile yazdıran 15 kez Türkiye, dört kez de Avrupa Şampiyonu olan, kıtalar arası birçok müsabakada Türkiye’yi temsil etmiş ilk Avrupa Şampiyonu Türk Sporcusu olan Cemal Kamacı, bugün saat 14.00’da Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans salonunda düzenlenecek olan söyleşi için Düzce’ye geldi.

Kamacı, program öncesi Gönül Dostları Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Arif Ak ve beraberindekiler ile Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Kudret Koz’u makamında ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret hediye takdimi ile sona erdi. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kamacı, spor ve sağlıklı beslenmenin insanların hayatlarını nasıl etkilediğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kamacı’nın ziyaretlerdeki ikinci durağı Düzce Belediye Başkanlığı oldu. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, eski Milli Sporcuyu makamında ağırladı. Ziyarette gündeme dair görüş alışverişinde bulunuldu.





Avrupa Boks Şampiyonu ve AK Parti Kurucularından Cemal Kamacı, ziyaretlerini AK Parti Düzce İl Başkanlığına düzenlediği ziyaret ile tamamladı. AK Parti Düzce Başkan Yardımcıları, eski milli sporcu Avrupa Boks Şampiyonu ve AK Parti kurucularından Cemal Kamacı’yı parti il binasında ağırladı.



Teşkilat Başkanı Okan Acar da AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’in Ankara’da olmasından dolayı ziyaretlerinde hazır bulunmadıklarını ifade ederek, Kamacı ve heyetine hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür etti. Kamacı, siyasi ve spor hayatındaki kesitlerden örnek vererek sohbet devam etti.

Haber; Y. SEVER