Ligin ilk yarısında çeşitli nedenlerden dolayı istediği sonuçları alamayan ve ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Düzcespor Antalya kampını tamamladı ve Düzce'ye döndü.
Kadrosunu güçlendiren ve ikinci etap maçlarına iddialı hazırlanan kırmızı lacivertliler bir haftalık kamp için Antalya'ya gitmişti.
Kamp çalışmalarının yanı sıra ikide hazırlık maçı yapan Düzcespor Nazilli Belediyesporu 1-0 yenmiş Tepeciksporla 2-2 berabere kalmıştı.
Bu iki maçta oynanan futboldan oldukça memnun kalan Teknik Direktör Metin Aydın “Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Düzcespor izlemeye hazır olun. Futbolun tüm gereklerini yerine getiren ve rakiplerine göre daha üstün bir futbol oynayan ve mücadele gücü yüksek bir takım olduk.
Mevcut kadroya yapılan yeni transferler ile dahada güçlendik ve yeni oyuncularla eskilerin kısa sürede kaynaştığını gördük. Bu da bizin oynayacağımız futbolumuza pozitif katkı sağlayacak.
Ben tüm oyuncularımın performansından son derece memnunum. İlk maçımızı Gölcüksporla deplasmanda oynayacağız ve bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz ve başaracağımıza inancımız tam.
Kamp dönemi çok iyi geçti. Artık önümüzde iki günlük bir zaman kaldı ve Pazar günü Gölcük deplasmanında tüm taraftarlarımızın desteği ile bambaşka bir Düzcespor sahaya çıkacak ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağız” dedi.