Düzcepor'un Kızılcahamam kampı bugün ( 31 Temmuz )  bitiyor. 2015-2016 futbol sezonu öncesinde birinci etap çalışmaları Düzce Şıralık tesislerinde, ikinci etap çalışmaları Fenerbahçe Kaynaşlı Topuk Yaylası tesislerinde yapan ve üçüncü etap çalışmalar için 6 gündür Kızılcahamam'da bulunan Düzcespor'da kamp sona eriyor.
2 GÜN İZİN VERİLİYOR
Kızılcahamam Patarya otelde 6 gündür kampta bulunan Düzcespor'lu futbolculara bugünden geçerli olmak üzere 2 gün izin verilecek. Kırmızı lacivertli futbolcularda yeni sezon öncesi çalışmaları 3 Ağustos 2015 Pazartesi günü Düzce'de devam edecek. Kırmızı lacivertliler Düzce'de bol bol hazırlık maçı yapmayı hedefliyor.
3 FUTBOLCU İÇİN GÖRÜŞMELER
Düzcespor transfer komitesi teknik kadronun isteği doğrultusunda Stoper, orta saha ve santrafor mevkileri için farklı isimlerle temaslarını sürdürüyor. Lige kadar 3 mevki için 3 futbolcunun takıma kazandırılması hedefleniyor.
HAZIRLIK MAÇLARI OYNADI
Kırmızı lacivertlilerin Kızılcahamam kapmanı değerlendiren İdare Menajer Erol Köser kampın her yönü ile faydalı olduğunu belirterek "Düzcespor lige çok iyi şartlarda hazırlanıyor. Önce Topuk yaylası ve ardından Kızılcahamam kampları. Bu iki kampta yeni ve eski futbolcular birbiri ile kaynaştı. Henüz takım olarak lige hazır değiliz ancak eksiklerimiz her geçen gün azalıyor. Teknik kadro ile futbolcular arasında iyi bir uyum var. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan daha çok oynanan futbol bizim için önemli. Kampımız bugün bitecek ve futbolculara Pazartesi gününe kadar izin vereceğiz. 3 Ağustos 2015 Pazartesi günü Düzce'de hazırlıklarımız kaldığı yerden devam edecek. Düzce'de hazırlık maçları oynayacağız. Transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor. Transferde hata yapmak istemiyoruz. Düzcespor'lu taraftarlar biraz sabırlı olsunlar. Düzcespor gerçekten çok iyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyor. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk" dedi.