TFF gözlemcilerden gelen raporlar neticesinde Düzcespor disiplin kuruluna sevk edilirken Çankaya FK idarecisi Serik Belediyespor ,68 Aksarayspor ve Tokat spor disiplin kuruluna sev edildi.

Bu konuda açıklamalarda bulunan Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu taraftarların daha sakin olması isterken Düzcespor’a zarar gelmesin dedi. Kapoğlu “Düzcespor hepimizin her taraftar yanında  olanı kontrol etsin bu takım şampiyonluğa oynuyor sahamız kapanmasın  bu yüzden bütün taraftarlarımız dikkatli olsun” dedi.




TFF yaptı açıklamada şunları belirtti. Düzcespor Kulübü'nün 19.01.2020 tarihinde oynanan Düzcespor-Çankaya Futbol Kulübü TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

Çankaya Futbol Kulübü idarecisi Hasan Tonyalı'nın 19.01.2020 tarihinde oynanan Düzcespor-Çankaya Futbol Kulübü TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 21.01.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

Serik Belediyespor Kulübü'nün 19.01.2020 tarihinde oynanan Serik Belediyespor-68 Aksaray Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

68 Aksaray Belediyespor Kulübü'nün 19.01.2020 tarihinde oynanan SERİK BELEDİYESPOR-68 Aksaray Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Tokatspor A.Ş. Kulübü'nün 19.01.2020 tarihinde oynanan Tokatspor A.Ş.-Yomraspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile disiplin kuruluna sevk etti. Disiplin kuruluna sevk edilen Düzcespor büyük ihtimal ile uyarı cezası alacağı öğrenildi.