Aydın Bölgesinden Eren Özyemişoğlu’nu yöneteceği yardımcılıklarını Harun Öztekin ve Fatih Deveci’nin yapacağı müsabakaya tüm sporseverleri ve taraftarları maça davet eden sporcular tribün desteğinin kendilerini daha iyi motive ettiğini ifade ettiler.

Grupta 5 puanla 9. Sırada yer alan Düzcespor, 1 puanla 17. Sırada yer alan Tokatspor A.Ş. ile karşılaşacağı maçta takım kaptanı Enver Ayyıldız taraftarlara şöyle seslendi.

Düzcespor taraftarlarının kendisi için çok özel olduğunu ve maç maç giderek en kısa sürede başarılı sonuçları alacaklarını her geçen hafta takım olma yolunda daha iyi duruma geldiklerini ifade ederek bizleri desteklesinler bizler de Düzcespor için sahada mücadele ediyoruz. Kaybettiğimiz zaman herkesten daha çok üzülen futbolcular oluyor diye ifade etti. Tokatspor A.Ş. maçının puan durumuna bakıldığında kolay bir maç olduğu gözüksede kolay olmayacağını ve bu yüzden taraftarları maça davet ederek maçın başından son düdüğe kadar bizlere destek olmalarını istiyoruz dedi.

Kaleci İbrahim Karaca ise taraftarlarla ve camiaya şöyle seslendi, biz Düzcespor için mücadele ediyoruz, Düzcelilerden de beklentimiz isteğimiz arzumuz bizi son dakikaya kadar desteklemeleri, her maç tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Bu bütünlüğü sağlarsak elbet başarıyı yakalayacağız. Yeri geliyor berabere kalıyoruz, kazanıyoruz, mağlup oluyoruz. Her şart ta bizi desteklemelerini istiyoruz diyerek taraftar desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Her iki futbolcu da tribün desteğinin kendileri ve takım arkadaşları için itici bir güç olduğunu, ayrıca rakip takım içinde baskı oluşturduğunu ifade ederek taraftarların öneminden bahsetti.