Beşiktaş Kulübü 2021 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi ile yönetim kurulu da tam kadro divan kurulu toplantısında yer alırken, Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve AK Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi Bayram Ali Kubilay, toplantıda bir konuşma yaptı.

“Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’de koyu bir Beşiktaş taraftarı”

Konuşmasında, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu hatırlatan Kubilay, Beşiktaş Spor Kulübü yöneticilerine Düzce’ye tesis kurma çağrısında bulundu. Kubilay,  “Bize edebiyatı yanlış öğrettiler. En güzel eserler, aruzla yazılır dediler. Onlar Çarşı’nın, Beşiktaş’ın marşlarını dinlemediler. Bize efsane aşkları yanlış öğrettiler. Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin dediler. Onlar Beşiktaş’ın aşkını hiç tatmadılar. Bize bir tek şeyi doğru öğrettiler. ‘En büyük Beşiktaş, başka büyük yok’ dediler. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sevgili Beşiktaşlılar, güzel vatanımızın en genç ili Düzce’den ve 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nden hepinize selam getirdim. Düzceliler’in Beşiktaş’ımızın şampiyonluk kupalarıyla buluşmasına vesile olan başkanımıza ve yönetimine her daim minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum. Saygıdeğer Beşiktaşlılar. Geride’de bulunan kamp tesislerinin Gerede Belediyesi’ne geri verildiğini basından öğrendik. Gerede Tesisleri geri verildiyse, Beşiktaş’ımıza, Karakartal’ımıza Düzce’nin 1500 akımlı yaylaları yakışır. Düzce’mizin Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de iyi bir Beşiktaşlı olduğunu, burada vurgulamak isterim” diye konuştu.

“Kartal Yuvası ürünlerinin daha aktif bir şekilde pazarlayaylım”

Beşiktaş Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazalarının Anadolu’da adından daha çok söz ettirmesi gerektiğine vurgu yapan Kubilay,   “Beşiktaşlılar; Yönetimimizin çok önem verdiğini bildiğimiz, Kartal Yuvası ürünlerinin daha aktif pazarlanabilmesi, Anadolu’nun şehirlerinde Kartal Yuvasından söz ettirilmesi gerekir. Şampiyon takımın ürünlerinin Anadolu şehirlerimiz de, şampiyona yakışır şekilde pazarlanmadığına şahit olmaktayız. Lütfen! Ürün pazarlamada daha dikkatli, daha becerikli olmaya gayret edelim. Kara Kartalın Divan Kurulu Üyeleri; Beşiktaşımız’a yalnız bu sezon için değil, tüm sezonlarda şampiyon olma yolunda başarılar diliyor ve hepinizi saygı ile selamlıyorum” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI