Türkiye Kadın Futbol 3. Ligi H Grubu’nda yer alan Düzce Kadın Futbol Takımı, sezonun 2. yarısının ilk maçında Karabük Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımını, Nurettin Zafer Stadı’nda konuk etti.

Düzce Kadın Futbol Takımı, sezonun ilk maçında deplasmanda 2-1 yendiği rakibi Karabük temsilcisini 2 golle yenerek puan alan taraf oldu.

İLK YARIDA GÜZEL BİR GOLLE 1-0 OLDU

Bizim Kızlar, Nurettin Zafer Stadı’nda saat 14.00’de başlayan maçta rakibi Karabük Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı karşısında taraftarın yoğun desteğiyle çıktı.

Kulüp yönetim kurulu üyelerinin her zamanki gibi yalnız bırakmadığı Düzce Kadın Futbol Takımı maça hızlı ve istekli başladı. Düzce temsilcisi henüz maçın 6. dakikasında bir serbest vuruş kazandı. Bu atışı Ayşen Saltürk çok düzgün bir vuruşla rakip fillere gönderdi. Maçın ilk yarısı da bu skorla son buldu. 

İKİNCİ GOL İSE HARİKAYDI

Bizim Kızlar, 2. yarıya da iyi başlayan taraf oldu. Bir gol pozisyonu yakalayan Düzce oyuncuları rakipleri Karabük Gençlerbirliği ekibi karşısında bu fırsatları gole çevirmede başarılı olmadı.  Düzce’nin 2. golü 66. dakikada geldi. Sahanın iyilerinden olan Pelin Kıbrıs,  önünde bulduğu topu rakip ceza sahasının birkaç metre dışından enfes bir vuruşla fillerle buluşturdu.

LİDER DÜZCE KADIN FUTBOL

Maçı Düzce Kadın Futbol Takımı 2-0 galip kapayarak, sahadan 3 puan alarak ayrıldı ve 9 olan puanını 12’ye çıkartıp liderliğini maç fazlasıyla sürdürdü.

Bu grupta, diğer bir maçta ise Kastamonu Kadın Futbol Takımı rakibi Bartın Kadın Futbol Takımı’nı 7-0 yenerek ikinciliğine devam etti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ