Kazandığı üç maçta 9 puan ile lider olan Karaçalıspor 1. Amatör'ü büyük oranda garantiledi gibi görünse de işi riske atmayarak alacağı galibiyet ile mutlu sona ulaşmak istiyor. Karaçalıspor açısından bir nevi final maçı olan Yaylaspor karşılaşması, Karaçalıspor'un galibiyeti halinde 1. Amatör'e çıkışının belgesi olacak.

Maçlarında kayıpsız kapatan Karaçalıspor kendisi gibi kayıpsız gelen rakibi karşısında zorlanacağa benziyor. İlk olarak Beçispor karşısında ilk dakikalarda temkinli oyun sergilerken daha sonra rakibine üstünlüğü sağladı ve 5-'1lik galibiyet ile iyi bir başlangıç yapan Karaçalıspor ikinci maçında Gökspor ile karşılaştı.

Grubunu lider tamamlayan Gökspor'u 2-1 ile geçmeyi başaran Karaçalıspor son maçında Çamlıspor ile karşılaştı. İlk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta 2-0 öne geçen Karaçalıspor rakibinin kısa süre içerisinde attığı gole engel olamadı . Ancak beraberlik fırsatını rakibine vermeyen Karaçalıspor sahadan 2-1 ile ayrılmayı başardı. Kazanılan galibiyet sonrası Antrenör Tuğrul Duru maçta kötü oynadıklarını belirtti.

Gole kadar stresli olduklarını ifade eden Duru golü bulduktan sonra rahatladıklarını belirtti. Duru, golden sonra da mücadele ettiklerini ve maçı kazandıktan sonra 1. Amatör için umutlandıklarını dile getirdi. Karaçalıspor üç puanı hanesine yazdırması halinde 1. Amatör garantilemiş olacak ve son maçı formalite maçı haline gelecek.