Saat 14 00 de Nurettin Zafer sahasında oynanan Çamlıspor Akçakocaspor maçını Akçakocaspor 6-0 kazanırken iyi oyun ortaya koydu. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Akçakocaspor ikinci yarıda 4 gol daha atarak maçı 6-0 kazanıp puanını 11 yapmayı başardı. Çamlıspor ise bu mağlubiyet ile 3 puanda kaldı.Akçakocaspor’un gollerini Cüneyt 3 ,Doğan,Nazif atarken diğer tek golü Çamlıspor kendi kalesine attı.

CUMAYERİ BELEDİYESPOR - GÖLYAKASPOR

Cumayeri ilçe sahasında oynanan Cumayeri Belediyespor Gölyakaspor maçında tam 7 gol atıldı. Maçı deplasmanda olmasına rağmen Gölyakaspor güzel oyundan sonra 5-2 yenmeyi başardı. İlk 10 dakikada Gölyakaspor 2-0 öne geçti. Daha sonra penaltıdan farkı bire indiren Cumayeri Belediyespor ilk devreyi de 2-1 mağlup tamamladı. İkinci yarıda Gölyakaspor peş peşe bulduğu goller sonucunda 5-2 öne geçmeyi başardı. Maç son düdüğü ile Gölyakaspor 2 olan puanını 5 yapmayı başardı.

KAYNAŞLI BELEDİYESPOR - AYDINPINARSPOR

Kaynaşlı ilçe sahasında oynanan maçta ilk golü 7.dakikada Aydınpınarspor atarak 1-0 öne geçti. 17.dakikada  Kaynaşlı Belediyespor durumu 1-1  41.dakikada durumu 2-1 yapan golleri atıp 2-1 öne geçmeyi başardı. İlk yarı bu skor ile biterken 46.dakikada Kaynaşlı Belediyespor durumu 3-1 yaparken 48.dakikada 4-1 yapan golü atmayı başardı. Kaynaşlı Belediyespor ilerleyen bölümlerde bir gol daha atarak karşılaşmayı 5-1 kazandı.