Gül Dostlar Derneğinin düzenlediği Renklerin Kardeşliği futbol turnuvası devam ediyor. Oynanan maçta Yeşil Takım ilk yarıda attığı gollerle rakibini 4-2 yendi. Maç karşılıklı ataklarla başladı. Oynanan maçta takımlar ilk dakikalardan itibaren birbirlerinin kalelerine yüklenmeye başladı. Yapılan ataklarda golü ilk atan taraf Yeşil Takım oldu. 8. dakikada gelişen Yeşil Takım atağında oyuncusu Erol topu ağlara gönderdi.

Yeşil Takım bu gol ile 1-0 öne geçti. Beyaz Takım'ın toparlanmasına fırsat vermeyen Yeşil Takım golden iki dakika sonra 10. dakika da oyuncusu Bedri ile farkı ikiye çıkardı.(2-0) Beyaz Takım yediği gollere rağmen mücadeleye devam etti. Girilen karşılıklı gol pozisyonlarından sonuç çıkmadı. Güzelde bir oyun sergileyen her iki taraf gol arayışını sürdürdü. 18. dakikada Yeşil Takım oyuncusu Hüseyin ile durumu 3-0 yaptı. Ancak bu gol sevinci Yeşil Takım'da kısa sürdü.

19. Dakikada Servet ile gol attı. Karşılıklı ataklar devam ederken taraflar birbirlerinin kalelerine yüklenmeye devam ettiler. Yeşil Takım ataklarını gole çevirebilen taraf oldu. 23. dakikada Yeşil Takım yine Hüseyin ile topu ağlara gönderirken maçta durum 4-1 oldu. Beyaz Takım'ın farkı azaltma çabaları yeterli olmadı. İlk yarıyı Yeşil Takım 4-1 önde tamamladı.

Beyaz Takım'ın golü yeterli olmadı

Yeşil Takım- Beyaz Takım karşılaşmsının ikinci yarısı da çekişmeli geçti. Takımlar yine ilk yarı olduğu gibi birbirlerinin kalelerine gol için yüklenmeye başladılar. Ancak her iki taraf girdiği gol pozisyonlarını lehine çeviremedi. Maçın sonlarına yaklaşılırken Beyaz Takım etkili oldu. Yaptığı atakların sonunda golü 36. dakikada buldu.. Bu dakika içerisinde Beyaz takım oyuncusu Yeşil Takım ceza sahası içinde pozisyonu gole çevirdi. Atılan bu gol sonrası durum 4-2 oldu. Maçın son dakikalarına doğru atmosfer gerginleşti. Yeşil takım farkı korumak isterken Beyaz Takım farkı azaltmaya çalıştı. Gol için yine de yüklenmye devam ettiler. Ancak başka gol olmadı. Yeşil Takım ilk yarıda kaydettiği gollerle sahaadan 4-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

Yeşil Takım: Semih, Mesut Üstün, Sedat, Fevzi, Hüseyin, Bedri, Mesut, Erol, Hikmet

Beyaz Takım: Ertan, Serbay, Şafak, Devran, Ufuk, İbrahim, Ahmet, Servet, Halil, Mustafa, Bülent, Erah

Hakem: Fatih Keten