Antrenman başlamadan önce Düzcespor formasını terleten Sabutay Bayülken, Mehmet Ersavaş ve Düzcespor U-19 alt yapısında forma giyerken A takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan Hazarcan Gençtürk’e Öncü TV Spor Servisi olarak mikorfon uzattık.

“Çıkış arıyorduk ”
“Bütün arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık” diyerek söze başlayan Sabutay Bayülken “çok önemli bir galibiyet aldık ofspor’da bu ligin ciddi takımlarından biri, dirençli takımlar. Biz çıkış arıyorduk. Talihsiz bir ilk yarı geçirdik. İlk yarı da bir iki maç haricinde iyi mücadele ettik ancak sonuç alamadık. İkinci yarı olumsuzlukları silmek istiyoruz. Of ile bir adım attık, Karşıyaka ile de devam etmesini istiyoruz.Aslında genç ve iyi bir takımımız var. İnce nüanslarımız var onları da geçtiğimiz taktirde yukarı doğru çıkacağımızı düşünüyorum. Karşıyaka deplasmanının ilk maçında oynayamamıştım ama deplasmanda kazandık onlar biraz üstün oynamışlar galiba. Karşıyaka ciddi büyük bir takım. Bize gelen takımlar zaten buraya gelenler savunma yapıyor. Hafta içi hocamız Karşıyaka’yı gösterecek bize, ne yapıp neyi yapamadıklarını ona göre çalışıp önlem alacağız” dedi.
“Bize şans tanıyan Düzcespor yönetimine teşekkür ediyorum”
“Bize bu şansı tanıdıkları için antrenmanlara çıkmaya başladık” diyen Düzcespor U-19 alt yapı oyuncusu Hazarcan Gençtürk “ Düzcespor yönetimine çok teşekkür ederim. Bu formayı terleterek iyi yerlere gelmek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Sol bek oyuncusuyum.  Hayalim önce Düzcespor formasını terletmek savaşmak istiyorum. Sonrasında birinci lig, süper lig ve daha ilerisini düşünüyorum.  Marcello’yu kendime örnek alıyorum” dedi.

“Maç maç bakacağız”
“lige üç puan ile başlamak Ofspor maçının kazanılmasıyla bizim adımıza Düzcespor adına gerçekten iyi oldu” diyen Sabutay Bayülken “önümüze maç maç bakacağız. Önümüzdeki Karşıyaka’yı yenmek adına elimizden geleni yapacağız. O maçtan da güzel bir sonuç alıp bir hedef doğrultusunda gitmeye çalışacağız. Şeytanın bacağı olur başka bir şey olur ne kırılacaksa kırılsında biz üç puanı alalım. Taraftarlarımızı, yönetimimizi bize inanan ve güvenen insanları mutlu etmek adına üç puanı almak istiyoruz” dedi.

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ


SPOR SERVİSİ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ