Yazı metni

Geçtiğimiz günlerde Akçakoca huzurevini ziyaret eden Beşiktaş taraftarları Düzce Kartallar grubu bu kez de Kızılay Düzce Şubesi iş birliği ile kan bağışı kampanyası düzenliyor.

 

1 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Kan Bağışı  11.00-18.00 saatleri arasında İnönü parkının önüne kurulacak olan çardır da yapılacak.

Kızılay Düzce Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışına Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan ve Çarşı grubunun kurucularıda katılacak.

Beşiktaş taraftarları Düzce Kartallar grubu Bir Damla Kan, Bin Damla Hayat sloganı ile herkesi kan bağışına davet ettiler.

Düzenlenen bu kan bağışı kampanyasında verilen kanların bir çok hastaya şifa dağıtacağına inandıklarını belirten Düzce Kartallar grubu kan ihtiyacı olan bir insanın hayatının kurtulacağını belirttiler.

1 Haziran Pazar günü  herkesi kan bağışına beklediklerini belirten Beşiktaş taraftarları  verilecek olan kanın ihtiyacı olan insan için büyük önem taşıdığını ve kan verecek olan herkesin belki de bir hayat kurtaracağının bilincine varmasını istediklerini belirterek kampanyaya destek olmaya davet ettiler.