Düzcesporun yönetiminin oluşması kadronun kurulması ve lige katılması yönünde yaptığı çalışmalar için düzce milletvekili metin kaşıkoğluna teşekkür ziyaretinde bulunan taraftarlar bu desteğin devam etmesini beklediklerini söylediler.
Taraftarlar adına ak parti binasına gelerek milletvekilini ziyaret eden grupta eski yöneticilerden muharem özçiftci ve selahattin kurt taraftarların sıkıntılarını ve takımın içinde buluduğu durumu anlattılar.
Takımın sürekli gelir kaynağı için çorum ilinde olduğu gibi düzcedede bir benzin istasyonu kurulması talibini ileten muharrem özçiftci istasyon kurulursa kulüp birilerinin cebine bakmaktan kurtulur dedi.
başkan mustafa yılmaz.ın basın yoluyla yaptığı açıklamaları tasvip etmediklerini dile getiren taraftar grubu başkan taraftarlardan özür dilemeli bu taraftarlar olmadan düzcesporun anlamı olmaz dediler.
Bizim düzcesporun başkanı kim olursa ona büyük saygımız var ve bundan sonrada devam edecek çünkü düzcesporun başkanı bizim başkanımızdır ve o makama saygısızlık yapmayız bizim kişilerle işimiz olmaz dediler.
taraftarların ziyaretinden oldukca memnun olduğunu dile getiren düzce milletvekili metin kaşıkoğlu öncelikle geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılar ve son maçta kümede kalma konularında yapılan çalışmaları ve kayyum dönemindende söz ederek pek çok isime kayyum başkanı olması için teklif götürdük ancak hiç biri kabul etmedi bunun geçmiş yıllarda yaşanan sorunlardan kaynaklandığını söylediler.
Tüm olumsuzluklara rağmen mustafa yılmaz o günlerde teklifimizi kabul etti ve önce kayyum ardından yönetim kurul başkanı oldu birde düzcespor yönetiminin ak partiden oluştuğu yönündeki eleştirilere katılmıyorum yönetimde pek çok farklı siyası görüşe sahip isimlerde var ve uyum içinde çalışıyorlar dedi.
bizler 8 -10 kişinin katkısıyla geçen sezon kulüp çıkmaza girdiğinde bir toplantı yaptık ve gerekli olan parayı temin ettik bu sezon öncesinde federasyona yatırılması gereken 300 bin liranın temini için yaptığımız çalışmalar sırasında çektiğimi ve son üç beş dakikayı 43 yıllık hayatımda yaşamadım diyen kaşıkoğlu düzcesporun teknik heyeti futbolcu transferi konusunda bizler suçlanıyoruz ne ben ne sayın vali nede önder tonyalının hiçbir müdahalesi olmamıştır dedi.
kulübün sürekli gelir kaynağı konusunda yaptığımız önemli çalışmalar var ve çok yakın bir zamanda ayda 100 bin lira sürekli geliri olacak bu konuda endişeniz olmasın diyen kaşıkoğlu bazıları kendileriyle barışık olmadığı için bizimde başarısız olmamızı bekliyorlar allah bana ömür verdiği sürece ben her zaman düzcesporun yanındayım sayın valimizle sayın belediye başkanımızla birlikte bu takım ligde ikinci sıradayken hiç ses çıkarmayanlar şimdi eleştiriyorlar o zamanda kenan hoca vardı şimdi ne olduda acımasız eleştiriler yapılıyor bizim birlik olma zamanımız dedi.
milletvekili metin kaşıkoğlu şu anda takımın başına metin hoca geldi ben metin hocanın futbol oynadığı yılları biliyorum o yıllarda tüm takımlar düzcesporun önünde diz çöküyordu inşallah yine aynı başarılı günlere döneceğiz
asıl önemli olan bugün ve başarısızlıkta bir bütün olmamız lazım tek yumruk olduğumuz zaman önümüzde kimse durumaz dedi.