Düzcespor'un songünlerde girdiği dar boğazın etkileri devam ederken, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu girişimlerde bulunmaya başladı. Düzcespor'un iddaadan alacağı para için devreye giren Kaşıkoğlu, paranın Düzcespor'a aktarılması için ön görüşmelerde bulundu.

Düzcespor'un federasyona olan borcu nedeniyle alamadığı paranın aktarılması için Vali Bülent Kılınç ile görüşen Metin Kaşıkoğlu, sorunların bitmediğini söyleyerek Düzcespor'u maddi açıdan rahatlatmak için düğmeye bastı. Kulüp tesislerinde doğalgazın kesilmesi, oyunculara paralarının verilememesi, personelin aylardır alacağının tahsil edilememesi gibi sorunlarla uğraşılan Düzcespor'da somut bir sonuç alınamazken, Kaşıkoğlu'nun devreye girmesi ile “İddaa”dan alınacak olan para biraz da olsa Düzcespor'u rahatlatacak.

“İddaa”dan alınacak olan yaklaşık 250 bin TL'nin Düzcespor'un ihtiyacının ne kadarını gidereceği bilinmezken, paranın sadece Düzcespor'a zaman kazandıracağı düşünülüyor. Önümüzdeki hafta klasman liginde oynamaya başlayacak olan Düzcespor'da yaşanan bu olumsuzlukların alınacak sonuçlara ne kadar yansıyacağı da merak ediliyor.