Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Gençlikspor'un ikinci lig hakkının devredilmesi ile ilgili haberleri okuduğu zaman çok üzüldüğünü, böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini söyledi.

Öncü Haber Koordinatörü Mehmet İbrahimoğlu'nun sorusu üzerine konu hakkındaki görüşlerini açıklayan Ak parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, olayı öğrenir öğrenmez Düzce Valisi Bülent Kılınç'ı alarak görüşlerini aktardığını belirtirken, bu sorunun belediye tarafından çözülmesinin en uygun yol olacağı konusunda görüş birliğine vardıklarını söyledi.

Düzcespor'un üçüncü lige yeniden çıkmasının beş yıl sürdüğünü belirten Kaşıkoğlu, Gençlikspor'un aynı seviyeye yeniden çıkmasının ne kadar süreceğinin belli olmadığını, düzce halkının aileleri ile birlikte basketbol seyretme hakkı adına gereken girişimlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Gençlikspor yöneticileri ile de konuyu görüştüklerini dile getiren Kaşıkoğlu, sorunun çözümü için Düzce Valisi Bülent Kılınç, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve takım yöneticilerinin katılımı ile bir toplantı düzenleyeceklerini, sorunun aşılamaz bir sorun olmadığını da dile getirdi. Kaşıkoğlu, Gençlikspor'a destek vermesi için Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e görev düştüğünü, öncü ekranları vasıtasıyla kendisine müdahale çağrısında bulundu.