Düzce Amatör Ligi'nde 3 grupta oynanan müsabakalar fazla sürpriz sonuçlar çıkarmadı. A grubunda Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, Adalı Gençlikspor’u 8-1 yenerek liderliği teslim aldı.  Aynı puana sahip Taşköprüspor, Karaçalıspor’u deplasmanda 2-0 ile geçerek 7 puana ulaştı. Ligin yeni takımı Dedelerspor, Üçköprüspor’u aynı sonuçla 2-0 yenmeyi başardı.  Çamlıspor Dikmelispor’u 17 -1 yenerek 2 olan puanını 5 yaptı. Bu sonuçlara göre Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, Taşköprüspor ve Dedelerspor takımlarının 7 puanı bulunurken; Çamlıspor 5, Karaçalıspor 4, Üçköprüspor 3 puan topladı. Adalı Gençlikspor ve Dikmelispor'un ise henüz puanları bulunmuyor.

2. Amatör B grubunda, Beycilerspor -Hacıyakup müsabakası 1-1 sona erdi. Beycilerspor yeni takım olmasına rağmen oynadığı oyun ile taraftarlardan alkış aldı. Ligin lideri bulunan Kavakbıçkıspor, Ağaköyüspor’u 3-0 ile geçerek grupta söz sahibi oldu. Yaylaspor, Düzce İdmanyurduspor’u 3-2 yendi. Sancaklarspor, Yeni Vakıfspor karşısında 4-3 galip geldi. Bu müsabakada her iki takım maçın sonuna kadar iyi mücadele etti. Bu sonuçlara göre Kavakbıçkı; 3 maçta 3 galibiyet  ile 9 puana ulaşırken, Sancaklarspor ve Ağaköyüspor 3 maçta 6 puan, Hacıyakup 3 maçta 5 puan, Beycilerspor 3 maçta 4 puan, Yaylaspor 3 maçta 3 puan, Düzce İdmanyurdu 3 maçta 1 puan, Yeni Vakıfspor ise 3 maçta henüz puan alamadı. 2. Amatör C grubunda Düzce Gençlerbirliği-Sunsukspor müsabakası 1-1 berabere biterken, Kuyudüzü-Kurukavakspor maçı sahanın elverişli olmaması nedeni ile oynanmadı. Pırpırspor, Düzce 1907 takımını 2-0 yenerek üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçlara göre Suncukspor 3 maçta 7 puan ile lider durumda...

Kurukavakspor'un 2 maçta 6 , Düzce Gençlerbirliği'nin 2 maçta 4, Kutlu Köyü Gençlikspor ve Pırpırspor'un 2 maçta 3 puanları var.  Kuyudüzü ve Düzce 1907 takımlarının henüz puanları yok.