Geçtiğimiz hafta Ordu’da temsilcimiz Düzcespor zorlu bir deplasman maçına çıktı. Orduspor’a karşı gol üretemeyerek 0-0’lık skor sonucu sahadan 1 puan ile ayrılan Düzcespor, taraftarlarını hayal kırıklığını uğrattı. Taraftar oynanan oyundan memnun kalmadı. Düzcespor zorlu rakibi Orduspor karşısına Bulut’un sakatlığı nedeni oynamadığından dolayı ve maç esnasından Enver’in de sakatlanması teknik direktör Mustafa Kılıç’ın elini kolunu bağladı. Tüm bu olumsuzluklar silsilesine Ömer Faruk’un yeni iyileşmesi ve Metin Sevinç’in maç gecesi serumla oynaması tecrübeli teknik adam Mustafa Kemal Kılıç’ı bir hayli zorladı. Teknik direktör Kılıç, oyuncu değişikliği hamlesi yapacak oyuncu bulamadı. Eli kolu bağlanan Kılıç oyuncuların maç içinde sadece mevkilerini değiştirebildi.

UMUTLAR TÜKENMEDİ

Temsilcimiz Düzcespor’un rakiplerine karşı 2 maç eksiği bulunuyor. Düzcespor eğer bu maçları kayıpsız geçerse zirveye ortak olacak. Düzcespor’un ertelenen Bayrampaşa ve Karaköprü müsabakalarından mutlak galibiyet elde ederek ayrılması gerektiği gözleniyor. Temsilcimiz Düzcespor grubumuzda oynadığı 8 maçta 13 puan toplayarak ertelenen maçlarını da kazanması halinde puanını 19’a yükseltecek.

TRANSFER ŞART OLDU

Düzcespor’un, 2021 Ocak ayında birçok oyuncu ile yollarını ayırarak yeni transferler yapması gerekiyor. Düzcespor’un taşın altına elini koymayan oyuncularla yol ayrımı yapması gerekiyor. Düzcespor yönetim kurulu tarafından işlerin yola koyulacağının altı çizilerek, taraftarların daha sabırlı olması istendi.