Cumayeri ilçe sahasında oynanan müsabakaya hızlı başlayan takım Cumayeri Belediyespor oldu. Peş peşe yaptığı ataklarda gol atamadı. 18. dakikada Kaynaşlı Belediyespor Erol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden 5 dakika sonra dakika 23’te Semih, Kaynaşlı Belediyespor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra Cumayeri Belediyespor atak oynasa da bir türlü aradığı golü bulamadı. İlk yarıda iki kez topu direkten dönen Cumayeri Belediyespor devreyi 2-0 mağlup olarak soyunma odasına girdi.

İkinci yarıda karşılıklı ataklara maçın sonuna kadar gol sesi çıkmadı. Maçın sonlarında Cumayeri Belediyespor bütün riskleri alınca savunmada büyük boşluklar verdi. 85. dakikada sahanın iyilerinden Burak, durumu 3-0 yaptı. 88. dakikada Burak tekrar sahneye çıkıp durumu 4-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabakayı Kaynaşlı Belediyespor 4-0 kazanmayı bildi.

Düzce Süper Amatör’de diğer maçlarda Düzce Belediyespor, Aziziyespor’u 7-1, Yığılcaspor Karaca Çobanspor’u 2-0, Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı Bahçeköyspor’u 4-3 yendi.