9 Aralık'ta oynanması gereken ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen karşılaşma Kaynaşlı Belediyespor ile Beyköy Belediyespor arasında oynandı. Kaynaşlı'da oynanan maçı 0-1 kazanan Beyköy Belediyespor 29 puana çıkarak Düzcespor'dan liderliği devr aldı. Maçın ilk dakikaları ortada başladı. İlk yarının son dakikalarına kadar iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı.44. dakikada geliştirilen Beyköy Belediyespor atağında kullanılan frikik atışında Kaynaşlı Belediyespor kalecisinin boşa çıkmasını değerlendiren Soydan topu kafayla tamamlayarak Beyköy Belediyespor'u 0-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.İkinci yarıya üstün başlayan taraf Kaynaşlı Belediyespor oldu. Kaynaşlı Beediyespor üst üste ataklar geliştirirken 52. dakikada kullanılan şutta top kale direğinden geri döndü. Beyköy Belediyespor defansı adeta etten bir duvar oluşturarak maça ağırlığını koyan Kaynaşlı Belediyespor'un ataklarını geçiştirdi. Bu dakikalarda gerginlik ve sertlikler yaşanırken, Kaynaşlı Belediyespor oyuncusu ile Beyköy Belediyespor kalecisi arasında sözlü tartışma yaşandı.

Kaynaşlı 10 kişi kaldı

Maçta sinirler grilmeye başlarken oyuna sertlikler hakim oldu. 58. dakikada Kaynaşlı Belediyesporlu Bahadır'ın hareketini kusurlu gören hakem kırmızı kartla oyun dışı bırakınca Kaynaşlı Belediyespor 10 kişi ile maça devam etmek zorunda kaldı.65. Dakikada Beyköy atağında Selim'in direkten dönen topunu Osman tamamlayamayınca Beyköy Beldiyespor mutlak bir gol kaçırdı.Beyköy Belediyespor üst üste ataklar geliştirirken Kaynaşlı Belediyespor oyundan düştü.82. Dakikada toparlanmaya çalışan Kaynaşlı Belediyespor Harun'la yakaladığı beraberlik şansını değerlendiremedi.Maçın son dakikalarında oyun daha da sertleşti.Hakem arka arkaya faul düdüğü çaldı.

Beyköy Belediyespor liderliğe uzandı

Maçın son dakikalarında başka gol olmayınca Beyköy Belediyespor bu galibiyetle liderliğe uzandı. Puanını 29 a yükselten Beyköy Belediyespor 1 puan fazlasıyla Düzcespor'u elinden liderliği aldı.

Haber; R. BAL