Bal liginde ilimizi temsil eden Kaynaşlı Belediyespor ikinci maçını Kaynaşlı ilçe sahasında oynadı. Müsabakaya kalede İlker; savunmada Berke, Can, Bahadır, Furkan; orta sahada Emre, Yiğit, Nurettin, Doğukan ve Murat; ilerde Ferdi tertibi ile çıktı. Kaynaşlı Belediyespor ilk dakikalarda oyunu karşı kaleye yıkmayı başarsa da gol atma becerisi gösteremedi. 15.dakikada Doğukan’ın güzel pası ile Nurettin kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topa çok kötü vurunca top auta çıktı. 28.dakikada Alibeyköyspor kullandığı serbest vuruş sonucunda bir gol atınca durum 1-0 oldu. 42.dakikada Kaynaşlı Belediyespor oyuncusunun uzaklardan attığı şut rakip kelecide kaldı. 44.dakikada Alibeyköyspor yüzde yüz golü atamayınca devre Albeyköyspor’un 1-0 üstünlüğü sona erdi.

İkinci yarıya baskılı başlayan Kaynaşlı Belediyespor 49.dakikada mutlak golü kaçırdı. 55.dakikada Nurettin ceza sahası içinde düşürülünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Bahadır topa çok kötü vurunca Kaynaşlı Belediyespor beraberlikten oldu. 68.dakikada Kaynaşlı Belediyespor’un kullandığı duran topta top direkten döndü. 71.dakikada rakip Alibeyköyspor 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra Kaynaşlı Belediyespor’un rakibi kendi sahasına kapatmasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamayınca müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı.

İstanbul’da oynanan bir başka maçta Feriköyspor ile Beyköy Belediyespor 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ilk golü Feriköy’ün atmasına rağmen Beyköy Belediyespor beraberlik golünü bularak durumu 1-1 yapmayı başarıp İstanbul’dan puan ile döndü.

Diğer maçlarda ise Çengelköyspor 2-0 Eskişehir Kurtuşspor, Moymulspor 3-0 Dumlupınar, Kütahyaspor 2-0 Tavşanlıspor, Anadolu Üniversitesi 0-0 Buzuyük Vitraspor, Feriköy 1-1 Beyköy Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor 0-0 Alibeyköy şeklinde sonuçlandı.