Karate Minikler ve Yıldızlar Düzce İl Şampiyonası, 18 Temmuz Spor Salonu’nda yapıldı. Büyük heyecana sahne olan müsabakalara il genelinden toplamda 100 sporcu katıldı.

Yıldızlar kategorisinde dereceye giren sporcular, 25-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

KAYNAŞLI 35 MADALYAYLA DAMGA VURDU

Son dönemde ulusal ve uluslararası pek çok organizasyonda adından söz ettiren başarılara imza atan Kaynaşlı Belediyespor Kulübü şampiyonaya damga vurdu.

Düzce İl Karate Şampiyonası’nda Kaynaşlı sporcular 23 altın, 6 gümüş ve 6 bronz madalya topladı. Kaynaşlılı karateciler şimdi de gözünü Türkiye Şampiyonası’nda kaznaılacak dikti.

ŞAHİN: SPORUN VE SPORCUNUN HER DAİM DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Sporcular madalyalarını Kaynaşlı’yı bir spor kenti yapmak için bir yandan ilçeye yeni spor alanları kazandıran bir yandan da spor okullarıyla çocuk ve gençlerin spora yönelmesini sağlayan Belediye Başkanı Birol Şahin’in elinden aldı.

Başkan Şahin, “Antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyor, gelecek müsabakalarda başarılar diliyorum.  Her daim onların yanında olacağız.” Diyerek spora ve sporcuya olan desteğinin artarak süreceğinin mesajını verdi.