BAL Liginde statü gereği aynı ilin takımları ligin ilk haftasında karşılaşacak. 22 Eylül Pazar günü saat.15.00’da Şıralık 2 Nolu Sahada oynanacak müsabakaya sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Ev sahibi Çilimli Belediyespor bu sezon maçlarını geçen sezon da olduğu gibi Şıralık 2 Nolu saha da yapacak. Her iki takımda da sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Uzun yılar BAL liginde mücadele eden Beyköy Belediyespor bir sezon aranın ardından tekrar BAL Liginde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Çilimli Belediyespor ise BAL liginde ikinci sezonunu yaşayacak.


Spor servisimiz maç öncesi her iki takımın Teknik Sorumluları ile görüştü,

Çilimli Belediyespor Teknik Direktörü Nedim Akbulut maç öncesinde hazırlıklarını devam ettirdiklerini,  Pazar günü oynayacakları maç öncesi sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını, ayrıca maçın dostluk havasında geçmesini her iki takım yöneticileri ve futbolcularının da bu konuda hassasiyet göstereceğini belirtirken, kazanan oldukları takdirde abartılı  bir sevinç gösterisinde bulunmayacaklarını daha önceki yıllarda Beyköy Belediyespor da anılarının olduğunu ve iyi ilişkilerinin devam ettiğini bu nedenle amaçlarının Düzceli sporseverlere iyi bir maç izlettirmek olduğunu ifade etti.

 
Beyköy Belediyespor Teknik sorumlusu Çağlar Kul ise, Centilmence geçecek bir maç olmasını, bakıldığında ilin iki takımının müsabakası ve derbinin zor geçeceğini tahmin ettiklerini, hedeflerinin galibiyet olduğunu, hakedenin kazanacağı bir maç olmasını dileyerek ayrıca rakip takıma başarılar diledi. Kaleci Ufuk’un geçen sezondan cezalı olduğunu, bunun haricinde sakat oyuncularının olmadığını ifade etti.  

Dostluk içinde geçmesi beklenen müsabakada Çilimli Belediyespor ev sahipliği yapacak. Her iki takım da hafta başından bu yana son hazırlıklarını kendi tesislerinde yaparak müsabaka saatini beklemeye başladı.

 
SPOR TOTO BAL LİGİ 6. GRUPTA DİĞER MÜSABAKALAR
  1. Eskişehir Yunusemrespor           - Bartınspor
  2. Ankara TKİ                                  - Keçiören Bağlumspor
  3. Kdz. Ereğli Belediyespor             - Kırıkıkkale Büyük Anadoluspor
  4. Haymana Belediyespor               - Çubukspor Futbol A.Ş.
  5. Yaylacık Gençlik Spor                  - Anadolu Üniversitesi
  6. Göynük Belediyespor                   - Devrek Belediyespor