3.lig 4.grupta müsabakalar Çarşamba günü saat 14.00 de oynanacak. Temsilcimiz Düzcespor Alanya Kestel ile deplasmanda oynarken alınacak bir galibiyet Düzcespor’a çok şey katacak denildi. Düzcespor 44 puanla 2.sırada yer alırken son 2 haftada 2 galibiyet alarak bir seri yakaladı. Düzcespor bu seriyi bozmamak için bu müsabakadan mutlak galibiyet alması şart. Düzcespor çalışmalarını Pazar günü Düzce 18 Temmuz stadında yaparken oyuncuların moralinin yüksek olduğu gözlendi.

DÜZCESPOR’DA 2 EKSİK OYUNCU

Düzcespor cephesinde 2 eksik oyuncu bulunurken bu oyuncuların Metin ve Osman Boz olduğu Metin’in Covit olduğu, Osman Boz’un ise cezalı olduğu öğrenildi. Düzcespor Çarşamba günü Alanya Kestel maçı için Salı günü Alanya iline hareket edeceği maç saatine kadar kampta olacağı bilgisine ulaşıldı.

BU MAÇLARA KALP DAYANMAZ

Çarşamba günü saat 14.00 de oynanacak maçlarda şu takımlar karşı karşıya gelecek. Silivrispor-Bergama Belediyespor, Alanya Kestelspor-Düzcespor, Kozanspor-Kırıkkale Anadolu, Bayrampaşa Kelkit Belediyespor, Karaköprü Belediyespor- Sultanbeyli Belediyespor, Bursa Yıldırım-Orduspor, Siirt İl Özel İdare- Aksaray Belediyespor, Adıymanspor- Modafen müsabakaları oynanacak.