Düzcespor iç sahada Aksaray mağlubiyetinin ardından Bergama Belediyespor maçına çıktı. Onur Demir ve Yusuf Akyel’in cezalı olması kaptan Enver Ayyıldız, Bulut Kaya ve Furkan Saki’nin sakatlığı nedeni ile oynayamaması teknik direktör Kemal Kılıç’ı zor durumda bıraktı. Düzcespor sahaya kalede Furkan; savunmanın sağında Mutlu, solunda Batuhan, savunmanın merkezinde Abdullah ve Oğulcan oynadı. Orta sahanın merkezinde ise Osman Boz ve Sıddık oynarken bu ikilinin önünde Barış sağ tarafta, Metin sol tarafta, Nevzat ileri uçta ise Ömer Faruk şeklinde sahada yer aldı.

ATILAN İLK GOL

KAÇAN GOLLER BİR HAYLİ FAZLA

Düzcespor ilk dakikalarda topun kendisinde kalması isterken ilk 12 dakika için Ömer Faruk ve Metin ile iki net pozisyonu değerlendiremedi. Müsabakanın 38.dakkada kaptığımız bir topta Barış, Nevzat paslaşmasında Nevzat Ömer Faruk’a verdiği nefis pasta Ömer Faruk güzel bir vuruşla takımımızı 1-0 öne geçirmeyi başardı. Bu dakikaya kadar rakip Bergama Belediyespor bir tek pozisyona giremezken Düzcespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Düzcespor ilk yarıda girdiği 3 pozisyonun birisi değerlendirmiş oldu.

MAÇIN 2.YARISI

Düzcespor ikinci yarıya baskılı başlarken yine girdiği pozisyonu değerlendiremedi. Böyle maçlarda ikinci ve üçüncü golleri atamadığın zaman her zaman rakibin direnci devam ettiği bilinmekte. Maçın 64.dakikasında çıkarken yanlış attığımız pasta rakip topu alıp eski Düzcespor formasını giyen Emre Pevlivan’a verdi. Emre bir oyuncumuzu geçip tam 4 kişinin arasında topu plase vuruşla kale direğinin alt köşesine gönderip topu ağlarımızla buluşturup durumu 1-1 yaptı. Burada savunmanın birbirlerine bakması müdahale etmemesi çok büyük yanlış sol ayaklı Emre sağda oynayıp çalımını sola atacağını bilinmesi gerekirdi. Bu golden sonra biraz durgunluk yaşadığımız ama yine de oyun orta saha şeklinde geçti. Maçın son yarım saati oyun yine Düzcespor’un kotrolü altında geçerken sahanın iyilerinden Nevzat Barış verkaçında Barış sol çizgiden nefis pas ile Metin’e sadece dokunmak kaldı. 2-1 öne geçen temsilcimiz Düzcespor yine Nevzat ile pozisyonu değerlendiremezken farklı alacağımız maçı 2-1 kazandık. Maç gelince takımımız genelde iyi mücadele edip iyi oyun ortaya koydu. Ama Nevzat, Metin Barış. Osman Boz, Abdullah Karmil sahada daha fazla isteyen oyuncular oldular. Düzcespor teknik direktörü Kemal Kılıç cezalı olmasından dolayı maçı tribünde izlerken yardımcısına verdiği talimatlarla galibiyetin mimarı oldu.Düzcespor Bergama Belediyespor maçını Düzce ilinden gelen 20’ye yakın yönetici ve taraftar maçı izleme fırsatı buldular. Son olarak konuşmayan oyuncu gurubunun bu maçta konuştuğunu gördük.