Düzce Belediyespor basketbol ve voleybol takımları daha önce Düzce 18 Temmuz Stadyumun Kapalı Spor Salonu’nda idman yaparken artık karateciler ve güreşçilerin idman yaptığı salonda idmanları gerçekleştiriyor. Öte yandan GCT basketbol ve voleybol takımları nedeniyle Düzceli karateci ve güreş sporcuları idman yapamadığı iddia edildi.

GCT isimli şirketin basketbol ve voleybol takımlarının iki yıl içinde Düzce’yi terk edeceği bilinmesine rağmen bu olaya kimin neden izin veriyor bilinmiyor. Kendi idman alanlarına giremeyen karate ve güreş sporcuları durumdan dert yanıyor. Antrenman yapamayan sporcular Düzce ile bağlantısı olmayan GCT isimli şirketin Düzce’nin bütün spor sahalarını kullanırken kendi öz evlatlarımız neden dışarıda bırakıldığı sorusuna cevap arıyor.

Konu ile ilgili Düzce Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise pandemi dolayısıyla sporcu sayılarında katılım konusunda bir düşüş var. Salonların aktif olması için antrenörler ile sürekli görüşme yapılıyor. Belediyeye ait güreş salonu da güreş sporcularına hizmet vermeye devam ediyor