Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı, Basketbol Gençler Ligi 3.hafta karşılaşmasında Bahçeşehir Spor Salonu’nda İstanbul Üniversitesi'ni konuk etti.

Düzce ekibi ilk çeyreği 31-21, 2.çeyreği 46-34 önde geçerken 3.çeyrekte konuk ekip İstanbul Üniversitesi boyalı alandan ve dış atışlarda etkili oldu. Rakip farkı azaltsa da Düzce Atletik bu çeyreği de 65-59 önde tamamlamayı başardı. Final çeyreğinin başlarında İstanbul üniversitesi direnç gösterse de günün en skorer isimleri Senanur ve Rümeysa’nın üçlükleri maçı kopardı. Böylece Düzce Atletik farkı çift hanelere taşıdı. Düzce Atletik maçı 84-66 üstünlükle kazanmayı başardı.

Maçın en değerlisi Melikenur

Maçın en değerli oyuncusu bu sezon 2. kez quadruple-duble yapan Melikenur Gürbüz oldu. Başarılı oyuncu 11 sayı ,13 ribaund,12 asist,12 top çalma ile oynayarak 5 olumlu kategorinin dördünde çift hanelere çıkarak quadruple-duble yaptı. Yine maçın en skorer ismi ise 28 sayı ile Semanur Demir oldu. Onu 21 sayı ile İstanbul Üniversitesi'nden Elif İlayda Kılıç takip etti. Elif İlayda’nın arkasından ise 20 sayı ile etkili savunması, kritik zamandaki basketleri ile maçı domine eden Rümeysa Gülbahar geldi.

Keşir’den tebrik

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de etkili oyunları ve skor nedeniyle Düzce Atletik kulüp yöneticilerini ve oyuncularını tebrik etti. Düzce Atletik, BGL 4.hafta maçında 8 Ocak 'ta Hatay Antakya Spor Salonu’nda Hatayspor ile karşılaşacak.

Öncü Spor Servisi