Çilimli Belediyespor'a bakıldığında savunmada sağ bek yasin ve sol bek Bora oynuyor .Stoperde fizik gücü yüksek aynı zamanda hava toplarında iyi oyuncular mevcut ;ama bakıldığında stoperler ağır kenar bekleri oyuna giren oyuncular orta sahada ise mücadele eden ve pas yapmaya çalışan bir ekip var. Sol kenar ve sağ kenar Semih ve Cüneyt oynuyor .Bu iki oyuncuda yetenekli ileride Bayram ve Doğancan var.  Bayram ileride oynarken , arkasında Doğancan oynayacak. Doğancan son haftalarda çok formdayken bu kadroya göre Çilimli Belediyespor'un başarılı Teknik adamı Emre Baykal nasıl bir taktik anlayışı ile sahaya çıkartacağı soru işareti.

 Sivrikaya Sinerjispor‘un kadrosu ise  çok geniş.Son haftalarda kadroda oynamalar yapan Arif Bayraktar‘ın nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu olurken tahminler de kalede Cengiz Büyük ,savunmada stoper Murat ve Burak var. Sivrikaya takımının en iyi yeri sağ bek ve sol bek. Bakıldığında iki takımında  artıları ve eksileri var. Sivrikaya Sinerji takımın savunmadaki oyun cuları Murat ve Burak’ın araları topla iyi olsada yaş itibariyle eski çabuklukları yok .

  Sivrikaya Sinerjispor’un son haftalara bakıldığında kadrosunda oynamalar yaşandığı bir gerçek. Arif Bayraktar’ın ise sahaya nasıl bir kadro süreceği ,rakip takım içim ne gibi önlemler alacağı soru işareti.. Bunun tam tersi Emre Hocanın rakip içinde ne planları var hepsi kendi içinde soru işaretiyken kazananın kim olacağı da merakla bekleniyor.

Spor servisi