Son iki sezondur yeni tip koronavirüs salgını başta olmak üzere şanssızlıklar nedeniyle mutlu sona ulaşamayan Düzcespor’da, 2021-2022 futbol sezonunda şampiyon olacak bir kadro kurmak için çalışmalar devam ediyor. Bu sene transferde ince elenip sık dokunurken Düzcespor transfer komitesi, teknik direktör Yavuz İncedal’dan gelen rapor doğrultusunda 7 yeni ismi kadrosuna kattı. İç transferde destekli oyunu ve azmiyle Düzcesporlu taraftarların sevgilisi haline gelen Nevzat Bilen ile de nikah tazelendi. Geçtiğimiz günlerde Şıralık’ta bulunan Düzcespor Tesisleri’nde yeni transferleri kırmızı laciverrtli renklere bağlamak için imza töreni şovu yapan Düzcespor, 3. Lig’de karşılaşması olası rakiplerine korku saldı.

‘DÜZCE BİZE GÜVENSİN’

Düzcespor As Başkanı ve Transfer Komitesi Başkanı Ekrem Kap, transferde son durum ile ilgili haber merkezimize özel açıklamalarda bulundu. Takıma kattıkları 7 ismin de çok tecrübeli oyuncular olduğunu belirten Kap, “Hiç kimse merak etmesin bu sene her ne olursa olsun bu işi bitirerek şampiyonluk sevincini birlikte yaşayacağız. Düzce bize güvensin ve destek olsun” ifadeleriyle Düzceliler’den destek istedi.

YUSUF’LA ANLAŞILAMADI

Geçen sezon takımın önemli oyuncularından olan Yusuf Akyel ile anlaşmaya varamadıklarını kaydeden Kap, “İç transferde çok değer verdiğimiz Yusuf ile anlaşmadık. Ancak daha da iyi bir oyuncuyu takımıza katarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HANGİ OYUNCULAR KALACAK?

İç transferde anlaşmak istedikleri oyuncuları da ilk kez açıklayan Kap, “iç transferde Nevzat ile anlaştık. Hiçbir sorun yok. Hocamızın direktifi doğrultusunda Osman Keçelioğlu, Sıddık Çelik, kaleci Orhan ve birkaç genç oyuncu ile yola devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Düzcespor takımına bir de ‘çilek transfer’ müjdesi veren Kap, “Kısa sürede transfer sürecini en iyi şekilde tamamlayacağız. Karakterli ve azimli oyuncuları takımıza katacağız. İnşallah önümüzdeki sez