“Futbolculara su parası verecek durumumuz yok “
“İmkanlarımız yok, maddi gelirimiz yok” diyen Kara “ Düzce Kadın Futbol olarak lisanslı 40 tane futbolcumuz var.  Bunların hepsi Düzceli kızlarımız. Bizim imkânlarımız yok, maddi gelirimiz yok. Belediyeden destek istiyoruz, Valilikten destek istiyoruz. Spor Vakfından destek istememize rağmen Spor Vakfının bütçesinin olmadığını destek veremeyeceklerini söylediler. Biz kendi imkanlarımızla birkaç hayırseverin desteği ile birkaç okulun forma sponsor desteği ile maçlara çıkmaya çalışıyoruz. İnanın çocuklarımızın su içecek parası dahi bulunmuyor. Deplasmanda konaklamamız gerekirken konaklamadan biz maçlara sadece gidip geliyoruz. On ikideki maçımıza 11’de otobüsten iniyoruz on iki de maça başlayıp tekrar geri geliyoruz ve çocuklarımız aç geliyor. “ dedi.

“Düzce Belediyesi ve İş Adamlarından destek istedik kimse bize destek olmadı”
 “Kızlarımız maddi imkânsızlıklardan İstanbul’a gitmeyi tercih ettiler “ diyen Ahmet Kara  “ 7 tane kendi oyuncumuz İstanbul Sapanbağları’nda oynuyor. Düzceli ve 7 tane oyuncumuz. Kalecisinden oyuncusuna kadar hepsi Düzceli. Hepsi Düzce’de ikamet ediyor. Ben Düzce milliyetçiliği olmalı diye düşünürken kızlarımız maddi imkânsızlık ve başarısız olacağımızı bildikleri için kendilerine inanmadıkları için İstanbul’a gitmeyi tercih ettiler. İstanbul takımı da belirli bir harçlık mahiyetinde ve yol masraflarını karşılayarak imkânların kullanıyorlar. Bizim böyle bir imkânımız olmadığı için Düzce belediyesinden ve Düzceli iş adamlarından destek istedik ama hiç kimse bize destek olmadı buna milletvekilleri de dâhil” Şeklinde konuştu.

“Destek Bulamazsak Kulübü Kapatacağız”
“Önümüzdeki sezon için destek bulamazsak kulübü kapatacağız”  şeklinde konuşan Başkan Ahmet Kara “Biz bu grupta kendi kızlarımızla oyuncularımızla mütevazı oluşturarak ligi sonuna kadar getirmeye çalışacağız. Önümüzdeki sezon için destek bulamazsak bu kulübü kapatacağız.  Sezon bitimine kadar dayanamayabiliriz. Önümüzdeki hafta 6 Ocak’ta Sakarya deplasmanımız var. Ondan sonra İstanbul deplasmanımız var biz İstanbul’a gidemeyebiliriz. Çünkü maddi imkân yok destek yok hiçbir gelirimiz yok” dedi.

“Belediyelere iş adamlarına kulübü devir etmeye hazırız”
“Hoca da bıraktı gitti ”ni söyleyen Ahmet Kara “Sadece Üniversite öğrencilerinden kurulmuş bir yardımcı antrenörlük statüsüyle devam ediyoruz.  Bayan yönetici bulundurmak zorundayız bayan yöneticilerle maçlara çıkıyoruz. Benim de zamanım yok iş durumum el vermiyor çalıştırdığım bir erkek takımı var. Düzcelilerden destek bekliyoruz. Sponsor desteği olur, hatta kulübü devir alabilecek belediyeler olabilir. İş adamları olabilir. Kulübü tamamen devir etmeye hazırız. Yeter ki bu çocuklarımız spor yapsınlar üniversitelerini kazansınlar. Kadın futbol sayesinde sekiz tane öğrencimiz üniversite okuyor. Tamamen referans oluyoruz ve kazanmalarında etki sağlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ