3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk yarıyı en yakın rakibinin 1 puan önünde lider kapatan Düzcespor’da transfer harekâtı başladı.

9 futbolcuyla yollar ayrıldı

Teknik heyetten gelen raporun ardından 9 futbolcuyla karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Sözleşmeleri feshedilen oyuncular Mert Menteşe, Barış Emirhan Doğan, Erkan Şahin, Can Samet Papatya, Eren Yeşil, Tugay Keleş, Furkan Temizsoy, Batuhan Arslan ve Muhammet ali Barutçu oldu. 9 isme katkıları için teşekkür edilirken kariyerlerinde başarı dilendi.

5 isimle görüşülüyor

Öte yandan Düzcespor kaynaklarından edinilen bilgiye göre şampiyonluk yolunda kırmızı-lacivertli takıma katkı sağlayacak isimlerin trasnferi için de süreç başladı. Bu kapsamda Düzcespor Yönetimi, Forvet orta saha ve defans hatlarına takviye yapmak için 5 futbolcuyla masaya oturarak görüşmelere başladı. Bu sayının önümüzdeki günlerde 7’ye çıkabileceği ifade edildi.

Kırmızı lacivertliler 2 prova yapacak

Şampiyonluk mücadelesinin kızışacağı ikinci yarı öncesinde Düzcespor ekibi, 1 Ocak’ta toplanarak Antalya’da sıkı bir çalışma temposunun olacağı kampa girecek. Kamp süresinde iki hazırlık maçının oynanmasının planlandığı bu takımların hangileri olacağının ise önümüzdeki günlerde belirleneceği ifade edildi.

Öncü Spor Servisi