Kırmızı- lacivertli ekibimiz, golcüsü Murat Gürbüzerol’un 4 sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almadığı maçta, Çarşambaspor karşısında, kaybettiği 3 puanla, deplasmanda 4. Mağlubiyetini  alarak sezonu ilk yarısını kapamış oldu. Düzcespor bu maçtan sonra ilk yarı tatiline girdi. Takımımız, 15 Ocakta başlayacak ikinci yarı için 1-2 Ocak günlerinde Antalya da kampa girecek.

İSKENDERUNSPOR İLE FARK, 1 PUANA İNDİ

Düzcespor, oynadığı 18 maçta, sadece 10 puan toplayabilen ve 3. Lig, 1. Grupta en alt sıralarda yer alan Çarşambaspor ile oynadığı deplasman maçını 2-1 kaybederek, sezonun ilk yarısını tamamlamış oldu.  Düzcespor’un    en yakın takipçisi,  İskenderunspor’un sahasında Kuşadasıspor’u 3-0 yenince , 4 olan puan farkı bu takımla 1’e düşmüş oldu.  Düzcespor’u 2-1 yenen Çarşambaspor ise haftalar sonra 3 puan almayı başarmış oldu.  

 

GOLCÜ OLMAYINCA GOL DE OLMUYOR

 Düzcespor, golcü ayağı, Murat Gürbüzerol’un 4 sarı karttan cezalı olduğu için forma giyemediği, Çarşambaspor maçının 16. Dakikasında rakip orta saha oyuncusu Mustafa Pınar’ın attığı golle 1-0 geriye düştü.  Takımımız bu golden sonra beraberliği sağlamak için rakip Çarşambaspor kalesine yüklense de, başarılı olamadı. İlk yarısı 1-0 ev sahibi Çarşambaspor’un galibiyetiyle kapandı.   Maçın ikinci yarısının 83. Dakikasında rakip Çarşambaspor’un defans oyunusu Safa Yıldırım’ın attığı golle 2-0 geriye düştü. Düzcespor, 90+9 dakika oynanan maçın, 88. Dakikasında defans oyuncusu Recep Alkan ile bir gol buldu. Kırmızı- lacivertli takımımız bu golden sonra ilave dakikalar içinde rakip kaleye yüklense de beraberliği sağlayamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

İKİNCİ YARI KAMPI ANTALYA’DA

 Düzcespor’dan Elçin Ilgaz’da maçın son anlarında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Düzcespor böylece, deplasmanda 4. Mağlubiyetini aldı. Takımımız, bu maçtan sonra ilk yarının bitmesiyle tatile çıktı. Düzcespor, 15 Ocakta başlayacak,  2021-2022 Futbol Sezonu için 1-1 Ocakta toplandıktan sonra Antalya da kamp girecek.

Haber: Harun Can Şerbetçi